Ingatlan, eladó ház, 56 m2, 3.100.000 Ft Salgótarján kistérség, Mátraszele

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

3.100.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Mátraszele
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
56
Telek terül.(m2):
1081
Szobák száma:
2
Félszobák száma:
0
Ingatlan állapot:
Felújításra szorul

 Leírás:

ERDÉSZHÁZ A VADKÖRTÉSNÉL, LENYŰGÖZŐ KÖRNYEZET!
Salgótarjántól 13 km-re, Mátraszelén, 2 szobás, 56 nm-es, erdészháznak épült, 1081 nm-es telken lévő családi ház eladó.
A ház DK-i fekvésű, kiválóan bútorozható, egyéni ízlésre formálható. Nagy konyhával, fürdőszobává alakítható kamrával (melyből akár két különálló helyiség is létrehozható) rendelkezik, padlástere beépíthető. Világos, szerkezete masszív, vastag kőfalak biztosítják stabilitását, kiváló a tetőzete is. Művelésre alkalmas kertjében termő gyümölcsfák. A telek közművesített.
Az ingatlan mögött hatalmas rét terül el, a közelben egy hangulatos kis vadkörtés található. A kaszáló mögötti erdős területen csipke- és kökénybokrok ontják terméseiket, kiváló gombázó helyek ismeretek.


Mátraszele Pest megye mellett, a szlovák határ közvetlen szomszédságában fekszik. 50 kilométeres körzetében rengeteg kirándulóhely, turistaösvény és bicikliút található. Keletről a Mátra, nyugatról a Börzsöny, északról a Karancs-Medves hegyvidék övezi, míg a megye többi részét a Cserhát csodálatos vonulatai töltik ki.
A völgyekben megbúvó kis falvak, a természet közelsége és szépsége, a geológiai ritkaságok, a hajdan az országot őrző végvárak, a népi építészet megmaradt nyomai, az élő hagyományok, a cifra viseletek, a palóc konyha remekei Magyarország és Kelet-Európa érdekes színfoltjai. Kiváló művészek születtek, éltek, alkottak itt, akiknek nevét és emlékét számos kiállítás, emlékhely és múzeum őrzi.
A közelben vadászati lehetőség biztosított!

Nem elég a készpénze? Erre is van megoldás! Nem kell végigjárnia a bankokat, ha lakáskölcsönt és állami támogatást igényelne, mi lebonyolítjuk Önnek a vásárlás, a kölcsön, az állami támogatás teljes ügyintézését, hogy Önnek csak a költözéssel kelljen foglalkoznia!
Segítünk hitel előminősítéssel, hogy tudja, mekkora összeget igényelhet, illetve milyen törlesztőrészlettel számoljon. Arra is van megoldásunk, ha megtalálta új otthonát, de a régit még nem sikerült eladnia! Természetesen akkor is segítünk, ha nem nálunk vásárolja meg az ingatlanát! Hívjon a részletekért!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 20 261 5329
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: M56573
IB azonosító: 9545337

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező