Ingatlan, eladó mezőgazd. ingatlan, 45.000 m2, 1.890.000.000 Ft Komló kistérség, Magyarhertelend

Ár:
1.890.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Mezőgazd. ingatlan
Elhelyezkedés:
Magyarhertelend

 Leírás:

ÁRCSÖKKENÉS!

A SIÓFOKI OPENHOUSE INGATLANIRODA ELADÁSRA KÍNÁL  egy működő NÖVÉNYTERMESZTÉS i és ÁLLATTENYÉSZTÉS i társaság TELEPHELY et, GÉPPARK kal, ÁLLATOK kal, stb !A cég közel 1000 HA -on gazdálkodik. A megművelt TERÜLET ek többnyire a GAZDASÁG környékén találhatók. A TERMŐFÖLD ek tulajdonviszonyait tekintve helyi földtulajdonosoktól bérelt területek.
A Társaság a FÖLDTERÜLE tek adottságának, illetve a piaci előjelzéseknek megfelelő NÖVÉNYEK et termeszt. A TERMELÉS i szerkezetben a kapásnövények (KUKORICA ) és a GABONAFÉLÉK (ŐSZI BÚZA, ŐSZI ÁRPA ) dominálnak, az IPARI növények közül pedig a REPCE és a NAPRAFORGÓ kerül előtérbe. A VETÉSSZERKEZET et a piaci igényeknek megfelelően alakítják ki. Kiemelten figyelembe vesszik a talaj és éghajlati adottságoknak legmegfelelőbb fajtákat. A Társaság a KÖLTSÉGHATÉKONY ság szempontjait figyelembe véve szerzi be az input anyagokat (MŰTRÁGYA, VETŐMAG ). A kijuttatás és időbeniség, valamint a pontos kiadagolás a jövedelmezőséget javítja.  
A TELEP 4,5 ha nagyságú, a MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK TÁROLÁS a a telephelyen történik, a MEZŐGAZDASÁGI termékek TÁROLÓKAPACITÁSA 20 000 TONNA horizontális SÍKTÁROLÓ ba. A LESZÁRÍTÁS sal megnövelhető a MEZŐGAZDASÁG i termények tárolási ideje. A PETKUS-TÍPUSÚ SZÁRÍTÓ KAPACITÁSA 23 T/ÓRA .
A 2. telephely 1,4811 HA HORIZONTÁLIS SÍKTÁROLÓ-KAPACITÁSA 2100 TONNA . A 3. telephely 4006 M2 SMITZEGER  TÍPUSÚ SZÁRÍTÓBERENDEZÉSE, MELYNEK KAPACITÁSA 15 T/ÓRA .

A területek egy része hosszú távú bérletben vannak (5 éves), mert Agrárkörnyezet-gazdálkodási célprogramban támogatottak, a földterületek másik része rövid távú bérletben vannak, és további bérletre is lehetőség van.

A MEZŐGAZDASÁGI GÉPPARK FŐBB JELLEMVONÁSAI
 
A TERÜLETEKEN LÉVŐ TALAJMUNKÁKAT SAJÁT ERŐGÉPEKKEL ÉS A HOZZÁJUK TARTOZÓ TALAJELMUNKÁLÓ ESZKÖZÖKKEL TÖRTÉNNEK. A HATÉKONY GÁZOLAJ-FELHASZNÁLÁS SZEMPONTJÁBÓL A TELJESÍTMÉNYEKET FIGYELEMBE VÉVE TRAKTORLÉPCSŐT SZOLGÁLNAK, MELYNEK FŐ MÁRKÁI A JOHN DEERE ÉS DEUTZ FAHR AGROTRON GÉPEK.
A betakarítási munkákat Claas és John Deere kombájnokkal oldják meg, melyek a kihasználtság növelése érdekében a traktorokkal együtt bérmunkát is vállalnak.
A gépek karbantartásához szükséges hazai alkatrész-utánpótlás megoldott.
A géppark viszonylagosan fiatal, hiszen a meghatározó vezérgépek 2007. évi beszerzésűek.A cég öt éve foglalkozik szarvasmarha-tartással, ezen belül húsmarha-tartással. Az állatok limousin és charolais, valamint magyar-tarka fajtájúak. A vegyes összetételű állomány elsősorban a rendelkezésre álló legelők karbantartására volt hivatott. A tulajdonosok döntése alapján már szakszerű tenyésztéssel egy húshasznú állomány alapjait rakták le. A termékenyítési módszerek közül a szabad pároztatás és mesterséges termékenyítés is szerepel. A természetes pároztatást 6 db  tenyészbika tartásával oldják meg, míg a vérfrissítést import bikasperma alkalmazásával valósítják meg.  Távlati fejlesztésben a téli istálozott tartás valamint íntenzív hízlalással való foglalkozás lehetővé teszi többlábon állás illetve az árbevétel folyamatossá tételét.
A Társaság jelenleg két pályázatban vesz részt:
1. Az EMVA állattartó telepek korszerűsítése.
2. Az EMVA növénytermesztés létesítményeinek korszerűsítése.Hívjon bizalommal!

06704181390

www.siofok.oh.hu

Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!
Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!
Nálunk Ön az első!

 

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Alapterület(m2):
45000

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-418-13-90
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 45068
IB azonosító: 6635419

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező