Új építésű, Ingatlan, eladó lakás, 87 m2, 53.000.000 Ft Budapest, XI. kerület, Madárhegy Városrész, Facsemete utca

Ár:
53.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Lakás
Elhelyezkedés:
Madárhegy, Facsemete utca 999
Lakás típusa:
Téglalakás
Alapterület(m2):
87
Szobák száma:
2
Félszobák száma:
2
Ingatlan állapot:
Újépítésű
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

MADÁRHEGYEN, XI. KERÜLET LEGDINAMIKUSABBAN FEJLŐDŐ RÉSZÉN TUDATOS ZÖLD, ENERGETIKAILAG KORSZERŰ LAKÁST KÍNÁLUNK.
Négylakásos társasházban, kitűnő stílusban megálmodott, magas színvonalú kivitelezéssel megépített, melyről meggyőződhet a saját szemével is, de a kiváló referenciák magukért beszélnek. A lakás alapterülete 74nm, a teraszoké 26nm., továbbá az ingatlanhoz tartozik egy 222nm-es kizárólagos kerthasználat is.
Az alaprajzok átgondoltak. Az étkező egyben a nappalival kivételesen tágas érzetet kelt, a hozzá kapcsolódó konyha pedig lehet akár egy légtérben kedvezve az amerikai konyha szerelmeseinek, de a nagy háztartást kedvelők le is tudják választani anélkül, hogy a tér arányai sérülnének. A szobák külön bejáratúak, elrendezésükkel, szeparálhatóságukkal kedveznek a nagyobb családoknak is.
Ha még időben eldönti, akár az elrendezésbe is beleszólhat, vagy csak a belső dizájnt alakíthatja az Ön és családja részére legmegfelelőbbre. Természetesen ez vonatkozik a belső burkolatok, szaniterek, stb. kiválasztására is.
A lakáshoz garázs tartozik, melynek ára 3.000.000Ft, valamint egy tároló, melynek ára 1.197.000Ft. Így a teljes vételár 57.197.000FT.
Átadás: 2017, március.
CÉGÜNK TÖBB SZOLGÁLTATÁS ÖSSZEKAPCSOLÁSÁVAL TÖREKSZIK ÜGYFELEINK TELJES KISZOLGÁLÁSÁRA. MAGAS SZÍNVONALÚ BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉSSEL, GENERÁL - ÉS RÉSZKIVITELEZÉSSEL, KOMPLEX HITELÜGYINTÉZÉSSEL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE. MEGBÍZHATÓ HÁTTÉR, REFERENCIÁK. HA TÖBB SZOLGÁLTATÁST IS IGÉNYBE VESZ, KEDVEZMÉNYT ADUNK !!!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Emelet:
2. emelet

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06-20-486-1222
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 84939
IB azonosító: 9622608

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező