Ingatlan, eladó mezőgazd. ingatlan, 1.450 m2, 115.000.000 Ft Kőszeg kistérség, Lukácsháza

Ár:
115.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Mezőgazd. ingatlan
Elhelyezkedés:
Lukácsháza

 Leírás:

Referenciaszám: M0000522


Megvételre ajánlom ezt a Lukácsházán található, jelenleg nem funkcionáló, vágóhídnak berendezett ingatlant, mely bármilyen vállalkozás, ipari tevékenység céljára megfelelő.
Központi elhelyezkedése, Szombathelyhez, ill. Kőszeghez való közelsége és a főközlekedési utakhoz való kitűnő csatlakozása bármilyen ipari, raktározási vagy termelő üzem munkáját szolgálhatja.
A teljes telekterülete 8220 nm, ez 17,6%-ban van épületekkel beépítve, ezáltal egy bővítés lehetőségét is magában hordozza.
Jelenleg, tartalmaz egy 630 nm-es állatpihentetőt, egy 700 nm-es vágóhíd részt és egy 120 nm-es gépkocsi tárolót. Az épületek együttes alapterülete 1450 nm. Bennük kialakításra került egy akár nagyobb tevékenységet is lefogó szociális tömb, öltözővel, wc.-vel, mosdóval. A vágóhídi tevékenységre alapozottan nagy méretű hűtőtermek kerültek kialakításra, amely tökéletesen alkalmasak kereskedelmi hideg áruk tárolására. Amennyiben valaki az eredeti funkciójaként, vágóhídként hasznosítaná az épületegyüttest, ahhoz minden szakhatósági engedély rendelkezésre áll.
Hitelre van szüksége?
Az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel állunk rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Alapterület(m2):
1450

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: M0000522
IB azonosító: 8753090

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező