Ingatlan, eladó ház, 120 m2, 19.490.000 Ft Lengyeltót kistérség, Lengyeltóti

Ár:
19.490.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Lengyeltóti
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
120
Szobák száma:
3
Fűtés típusa:
Cirkó
Ingatlan állapot:

 Leírás:

A BALATONBOGLÁRI OPENHOUSE INGATLAN IRODA ELADÁSRA KÍNÁL A BALATON DÉLI PARTJÁTÓL 12 KILOMÉTERRE LÉVŐ KISVÁROSBAN, LENGYELTÓTIBAN, ANNAK KERTVÁROSI CSENDES UTCÁJÁBAN, EGY NÉMET PRECIZITÁSSAL FELÚJÍTOTT AKÁR KÉT GENERÁCIÓ EGYÜTT ÉLÉSÉRE IS ALKALMAS, PRAKTIKUS BEOSZTÁSÚ CSALÁDI HÁZAT. A FŐ ÉPÜLETBEN HÁROM SZOBA, NAPPALI, ELŐSZOBA, EGY MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ KONYHA, KAMRA FÜRDŐSZOBA ÉS KÜLÖN MELLÉKHELYISÉG TALÁLHATÓ. A FŐ ÉPÜLETHEZ KAPCSOLÓDÓ MELLÉKÉPÜLETBEN EGY TELJES ÉRTÉKŰ SZOBA, KONYHA, FÜRDŐSZOBA KAPOTT HELYET. A MÁSIK KISEBB MELLÉKÉPÜLETBEN IS KIALAKÍTOTTAK EGY APARTMANT. GÉPKOCSINK TÁROLÁSÁRA HATALMAS GARÁZS ÁLL RENDELKEZÉSRE, MELYBEN JÓL MEGFÉRNEK A SZERSZÁMAINK, KIS GÉPEINK IS. A KERT LEHETŐSÉGET AD A CSALÁD ZÖLDSÉG, GYÜMÖLCS SZÜKSÉGLETÉNEK MEGTERMELÉSÉRE. A KIS VÁROSBAN MINDEN MEGTALÁLHATÓ AMI AZ ÉLETVITELHEZ SZÜKSÉGES. KÖZINTÉZMÉNYEK, BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK, REMEK ORVOSI ELLÁTÁS, GYÓGYSZERTÁR, SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK.

A LAKÓHÁZ FŰTÉSÉT , MELEG VÍZ ELLÁTÁSÁT EGY KOMBI GÁZ KAZÁN BIZTOSÍTJA. A BALATON AKÁR KERÉKPÁRÚTON IS KÖNNYEN ÉS HAMAR MEGKÖZELÍTHETŐ.

AZ INGATLANT KEDVEZŐ VÉTELÁRA, JÓ ELHELYEZKEDÉSE TESZI MÉG VONZÓBBÁ.

HA FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSÉT KÉREM HÍVJON AZ ALÁBBI TELEFONSZÁMON:

06-70-625-3322

Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!
Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára! Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is. Nálunk Ön az első.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-625-33-22
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 93769
IB azonosító: 9607944

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező