Ingatlan, eladó ház, 270 m2, 29.000.000 Ft Balatonlelle kistérség, Látrány

Ár:
29.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Látrány
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
270
Szobák száma:
6
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés
Ingatlan állapot:

 Leírás:

Eladó Családi ház Látrányban, Balatonlellétől 5 km-re, csendes kellemes környezetben, mégis mindenhez közel. Horgásztó, boltok, eü ellátás, templom, óvoda, iskola - itt mindent megtalál elérhető távolságban.

A ház nyaralónak is alkalmas, akár vendégeknek is kiadható. Szép környezetben található. A közelben lévő horgásztó is jó lehetőség a kikapcsolódásra. 10 perc alatt Busszal vagy autóval annál is hamarabb Balatonlellén lehet.

A házba bejuthatunk az alagsorban elhelyezett garázson, vagy az alapszinti teraszon keresztül, ahol nappali, és a tőle kissé elválasztott konyha található. Itt még hálószoba, fürdőszoba is teszi kényelmessé az otthon tartózkodást. Emeleten még hálószobák és fürdőszoba. Alagsorban a garázs mellett akár iroda is lehet, ha ön  vállalkozást folytat. Kábel tv, internet, még a mobil szolgáltatók is 4G jelet szolgáltatnak.

Udvara rendezett, néhány fa és kiülő, szaletli található.

  Érdeklődni: 36-70-418-3401 www.balatonboglar.oh.hu

  INGATLAN VÁSÁRLÁSA ESETÉN A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSSAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE: Kedvezményes ügyvédi költség, energetikai tanúsítvány készítés, értékbecslés, lakberendezési tanácsadás. Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten  az OPENHOUSE ORSZÁGOS INGATLAN HÁLÓZAT ügyfelei számára! Várjuk szeretettel BALATONBOGLÁRI irodánkban is. Hétvégén előzetesen egyeztetett időpontban állunk rendelkezésére!

 

 

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-418-34-01
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 91401
IB azonosító: 9457832

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező