Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 47 m2, 9.200.000 Ft Budapest, XX. kerület, Kossuthfalva Városrész

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

9.200.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Kossuthfalva
Üzleti ingatlan típusa:
Üzlethelyiség
Alapterület(m2):
47
Ingatlan állapot:
Újszerű
Fűtés típusa:
Gázfűtés

 Leírás:


A központtól pár lépésre, a lakótelep szélén, a gimnázium mellett eladó egy teljes szélességű portállal rendelkező, jó állapotú, szociális helyiséggel ellátott üzlet/bemutatóterem. A saját fogyasztásmérők garantálják a konfliktusmentes elszámolást a társasházzal. A meleg vizet gázüzemű forróvíztároló, a fűtést gázkonvektor biztosítja, bélelt kéménnyel. Az üvegfelületeken betörésvédelmi fólia és a rendőrség közelsége nyújt biztonságot. Lakossági értékesítés és bemutatóterem céljára tökéletesen megfelel.

Ingyenes hiteltanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 135321

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Extrák:

Jó közlekedés

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-30-448-6337
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 135321
IB azonosító: 9315705

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező