Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 7.527 m2, 350.000.000 Ft Komárom kistérség, Komárom

Ár:
350.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Komárom
Üzleti ingatlan típusa:
Üzlethelyiség
Alapterület(m2):
7527
Ingatlan állapot:
Felújításra szorul

 Leírás:

Komárom központjától 2 km-re, a városon áthaladó 10 sz. főközlekedési út mentén több célú hasznosításra alkalmas, 7527,35 nm hasznos alapterületű ingatlan, 30.966 nm
-es telken eladó. A területen lévő felépítményeket 1969-ben adták át. Az épületcsoport a 10-es számú útra merőleges, 4 épületből áll, amelyeket északi és déli oldalán földszintes összekötő folyosók kapcsolnak össze. Az így kialakult épületegyüttes elemei között 3 belső udvar keletkezett. A csoporthoz csatlakozik még északi oldalról 2 db azonos tulajdonságokkal rendelkező, egy folyosóra felfűzött épületszárny. Az 4 épületből álló épületegyüttes statikai vizsgálatai során megállapítást nyert, hogy a szerkezet kifogástalan állapota okán átalakításra, hozzáépítésre, a módosított rendezési tervben foglaltaknak megfelelően, ráépítésre is alkalmas. Az ingatlan öszközműves.

Komárom városa európai hírű termálfürdővel rendelkezik, amely teljes évben jelentős idegenforgalmi bevételt eredményez, mind a helyi kereskedelmi vendéglátással foglalkozó vállalkozásoknak.
Az ingatlan rendkívül kedvező földrajzi elhelyezkedésű, mintegy 800 m-re található a termálfürdő, valamint kb. 3 km-re a komáromi határátkelő.

A környező lakótelepi részek intézményekkel, üzletekkel és szolgáltató egységekkel ellátottak. Az ingatlan tömegközlekedési eszközzel is megközelíthető, mivel a helyi járatú autóbusznak megállója van a főbejáratnál. A főközlekedési út és az ingatlan kerítése között a város által karbantartott fásított parksáv húzódik, amely fontos szerepet játszik a terület zajtól és levegőszennyeződéstől való védelmében.

A szóban forgó ingatlan építészeti, infrastrukturális lehetőségei, a rendelkezésre álló szabad terület - amely szintén kitűnő jellemzőkkel és adottságokkal rendelkezik -, kiváló alkalmat nyújtanak egy európai színvonalú, egyidejűleg akár több száz fő gyógykezelését és teljes rehabilitációs ellátását biztosító gyógyközpont kialakítására, amely a kelet-európai régióban egyedülálló lehetne.

Önkormányzati rendeletben rögzített profilok, a gyógy-idegenforgalmi, kereskedelmi szálláshely-jellegű fejlesztéseken túlmenően további lehetőségként jelölik meg az „egyéb, szállásjellegű intézmények (idősek otthona, nyugdíjasház, kollégium, stb.)” projektként való megvalósítását.
.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36707169236
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: UZ001614
IB azonosító: 7644158

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező