Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 3.913 m2, 75.000.000 Ft Komárom kistérség, Komárom

Ár:
75.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Komárom
Üzleti ingatlan típusa:
Egyéb kereskedelmi vagy ipari ingatlan
Alapterület(m2):
3913
Ingatlan állapot:
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

Eladásra kínálom Komárom területén lévő üzemcsarnokot!!!A 3913 m2 telken lévő épület 840 m2 alapterületű + a felső szinten 360m2.Az épület két üzemrészre osztható - így akár két külön tevékenység folytatására is kiválóan alkalmas.Üzemcsarnokon belül 1 tonnás teherlift, rakodó rámpa segíti a munkálatokat. A telek két oldalán kapu található, mely megkönnyíti a nagy méretű gépjárművekkel való közlekedést a telepen belül. Az első kapu mellett téglából épült porta épület található. Riasztórendszerrel, kamerával és elektromos nyitású kapuval felszerelt az ingatlan.Az üzemcsarnok két részén szociális helyiségek és irodák találhatóak.Az emelten a raktárhelyiségen kívül két irodahelyiség, tágas tárgyaló terem, férfi és női öltöző zuhanyzóval, mellékhelyiséggel és egy kazánház került kialakításra. A raktár aljzata aszfalttal, a többi helyiség járólappal burkolt.A tetőszerkezet fémből, a tető héjazata palából készült. A nyílászárók korszerű, modern hőszigetelt műanyagból készült. A homlokzaton kőporos vakolat van.A fűtést gázkazán vagy vegyestüzelésű kazán biztosítja radiátoros hőleadókon keresztül.
Az üzemcsarnok megfelelő működését biztosítja a 3x50 A villamos energia.  A gáz telepített tartályban tárolható, a vízellátás fúrt kútból megoldott.Könnyen megközelíthető az M1-es autópálya és az 1-es számú főút is.
Felkeltettem érdeklődését? Kérem hívjon, hogy egy személyes találkozó keretében megmutathassam Önnek! Dózsa AnettVezető értékesítő+3670/624-5786 Figyelem, csak nálunk! Nem csak ingatlanvásárlás esetén: Ingyenes hitel ügyintézési lehetőséget kínálunk minden kedves érdeklődőnknek!!! Irodánkban bank semleges hitelajánlatokkal és ingyenes hitelszűréssel várjuk kedves ügyfeleinket! További ingatlan kínálatunkat az alábbi linken tekintheti meg: http://komarom.oh.hu       

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06-70/624-5786
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 82467
IB azonosító: 8726322

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező