Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 546 m2, 27.500.000 Ft Budapest, X. kerület, Kőbánya Városrész

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

27.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Kőbánya
Üzleti ingatlan típusa:
Üzlethelyiség
Alapterület(m2):
546
Ingatlan állapot:
Felújításra szorul

 Leírás:

Vállalkozók figyelem! Nagy lehetőség!
546 m2-es üzem áron alul eladó!
Az ingatlan kialakítása miatt multifunkciós. Többféle tevékenységre (gyártás, szerelés, kereskedelem, raktározás) hasznosítható. Infrastruktúrája a főút közelségéből adódóan kitűnő!

1949 környékén, téglából épült az ház.
Hosszú ideig a kerület legfinomabb pékáruját készítették itt, de sajnos az akkori üzletvezető átadta másnak a pékséget, mert nyugdíjba ment. Tragikus következménye lett a váltásnak, mert a változások miatt csődbe mentek. Ez idő alatt teljesen leamortizálták az épületet, amiért most jóval árérték alatt kell kínálnunk az üzemet.
Bármilyen termelő, kereskedelmi, raktározási, sport, kulturális, oktatási, közösségi térnek, vagy jószolgálati célra alkalmas. A közelben szinte semmi nincs, ami egy itt nyíló vállalkozás riválisa lenne! Az ingatlan tulajdonságait nézve a otthont adhat az alábbi tevékenységeknek:
Bútorasztalos, Fürdőszoba berendezés, Motorkereskedés, Motorjavítás, Kerékpárüzlet és szerviz, Sportszer kereskedelem, Állatorvosi rendelő, Árnyékolástechnika, Belsőépítészet, Kávézó, Söröző, Cukrászda, Biztonságtechnika, Bőripar, Burkoló anyagok, Beltéri ajtók gyártása, Nyílászárók, Csomagolástechnika, Csomagszállítás, Dekoráció, Divatáru, Háztartási gép szerviz, Kézművesipar, Kiállítások, Lakatos, Kis és nagykereskedés, Világítástechnika, Üveges, Vendéglátás, Étterem, Varroda, Fittness, Esztergáló műhely...stb

Az ingatlan 546 m2 félig beépített tetőtérrel, pincével.
A tetőtérben, elszeparált zuhanyzók és öltöző van kialakítva az ott dolgozó személyzet részére. Az alsó részen működtek a gyártási folyamatok, itt nem csak egy hatalmas tér, hanem még 7 helyiség, és 2 illemhely található.

Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal!
43441

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Extrák:

Jó közlekedés
Riasztó
Gáz

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-311-11-15
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: O1HAZAI43441
IB azonosító: 9147723

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező