új nyílásszárókkal! Budapest, XVI. kerület, Kisszentmihály Városrész

Ár:
52.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Kisszentmihály
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
140
Telek terül.(m2):
990
Emeletek száma:
3
Szobák száma:
8
Fűtés típusa:
Gázfűtés

 Leírás:

XVI. kerületben, Kisszentmihályon, 990m2-es telken álló, 140 m2-es egykor kötő és faipari műhelyként funkcionáló, betonból és nagy méretű tömör téglából épült ingatlan + 96nm-es, három szobás családi ház 52MFt-os irányáron eladó. Energiaellátás:3x45 A (amper) ipari áram.
Levegőrendszer: 9 bar nyomású rendszer van kiépítve mind a különálló, mind a ház alagsori(szuterén) részén
A műhelyek több helységre osztva találhatók az ingatlanon. 3 műhely van a ház alagsori (szuterén ) részén. A föld feletti 1,6m magasságban kialakított alagsori műhelyek jól bevilágítottak. 40 m2 műhely, 25m2 raktár és 25m2 kazánházból állnak.
Az ingatlanon melléképület együttes B30-as téglából további 2 műhely került kialakításra 20-20 m2 hasznos alapterülettel, valamint fűtést biztosító 10 m2 kazánházzal. A meleg vizet mindenhol villanybojler biztosítja.
Családi ház:
A ház nagy méretű tömör téglából épült, a lakórész hasznos alapterülete 96 m2. 3 db tágas szoba, nagy konyha+étkező+spejz, fürdőszoba,különálló mellékhelyiség, előszoba, szélfogó. A fürdőszobában villanybojler, a konyhában villanytűzhely villamos energia ellátását 3x15A biztosítja. A lakórész és az alagsori műhelyek fűtése központi gázkazánról biztosított. A rendszer 1 órán belül átállítható a központi vegyes tüzelésű kazánra. A lakórészében radiátorok kerültek elhelyezésre.
A ház tetőtere 60% beépítettségi állapotban, élő építési engedéllyel rendelkezik. A80 m2 hasznos alapterületű tetőtéri lakás a ház lakórészéből is, valamint külső lépcsőn keresztül egyaránt megközelíthető. A tetőtéri lakás önálló 3x15A villamo energiaellátással rendelkezik. A fűtés nincs különállóan kialakítva.
A tetőtéri rész évekig kötőipari fonal raktárként szolgált, ezért külső teherhordó lift is kialakításra került.
A kommunális szennyvíz elhelyezését 3 db emésztő (szikkasztó) gödör látja el. A csatorna csatlakozás ki van építve. A ház társasháznak bármikor kialakítható. A ház két teljesen független bejárattal rendelkezik (Telek+lakótér) Emellett két család teljesen különálló lakhatását biztosítja. A környék csendes, nyugalmas, zöld övezetben található.
Elsősorban ipari tevékenységet, vagy nagy raktárfelületet igénylők részére ajánlom.
A ház tehermentes!DÍJMENTES hitelügyintézést biztosítunk több bank hivatalosan szerződött partnereként.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:
Parkolás:
1 állásos garázs
Kilátás:
Kertre/parkra néző

Extrák:

Kert
Melléképület
Garázs
Tetőtér beépített

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06703308164
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 3832
IB azonosító: 7920056

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező