Ingatlan, eladó nyaraló, 45 m2, 12.900.000 Ft Vác kistérség, Kismaros

Ár:
12.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Nyaraló
Elhelyezkedés:
Kismaros
Alapterület(m2):
45
Telek terül.(m2):
1084
Ingatlan állapot:
Átlagos
Szobák száma:
1

 Leírás:

Lakó övezetben, az erdő közepén, erdei növényektől burjánzó kerített 1084nm-es kert, évtizedeken keresztül szolgálta gazdáját csenddel, jó levegővel, a természet bölcsességével, aki viszonzásul látogatta, szeretgette fáit, bokrait, virágait, és barátságos nagy teraszú házikóját. A tulajdonos most szeretné átadni a kulcsot azoknak, akik erőt merítenek az égbe nyúló fák közt kihasított "arborétum" kisugárzásából.
A terület Kismarostól gépkocsival 5 percre, könnyű megtalálni, ez benne a jó!
Körbe van kerítve, gyerekek, kutyusok szabadon kalandozhatnak a kerítésen belül is. Aki belép a kapun, egy ideig csak kapkodja a (friss) levegőt.
A téglaház komoly beton alappal rendelkezik, melyben a ház alapterületének 1/4-részével megegyező méretű pincét alakítottak ki. A ház teraszáról gyönyörű panoráma tárul elénk a börzsönyi hegyekre, erdőre. A terasz alatti rész kiválóan alkalmas (fa) tárolásra. A házba belépve egy nappali lett kialakítva, ez itt a háló és az étkező is egyben, innen nyílik a közlekedő ahonnan a fürdőbe és a konyhába juthatunk. A fűtés cserépkályhával megoldott, a meleg vizet villany bojler biztosítja. A telken még elhelyezkedik egy másik épület is, melynek tetejét átalakította a tulajdonos és ezáltal kapott a kert egy másik fedett teraszt is. Ez az épület két helységből áll, akár vendégháznak, nyári konyhának .. stb. kialakítható.

Ha felkeltette érdeklődését hívjon, szívesen elkalauzolom!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36707168456
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: NY005079
IB azonosító: 9737319

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező