Ingatlan, kiadó üzleti ingatlan, 875 m2, 1.148.665 Ft Mosonmagyaróvár kistérség, Kimle

Ár:
3.700 €
Hirdetés típusa:
Kiadó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Kimle
Üzleti ingatlan típusa:
Egyéb kereskedelmi vagy ipari ingatlan
Alapterület(m2):
875
Ingatlan állapot:
Fűtés típusa:
Központi fűtés

 Leírás:

Az országhatártól néhány kilométerre, az M1-ES autópályától pár percre, azonnali termelésre, gyártásra alkalmas IPARI ÉPÜLET KIADÓ .

A több fő egységből álló épület együttes részben is bérelhető, legkisebb egysége 875 m2-es. Az alaprajzon láthatóak a bérelhető egységek méretei. GYÁRTÓ-ÖSSZESZERELŐ-TERMELŐ tevékenységre tökéletes választás.

A több épületből álló részen logisztikai egység, gyártó egység, adminisztrációs irodák, öltöző, vizesblokk, étkező rész áll rendelkezésre. A LOGISZTIKAI RAKTÁR polcrendszerrel felszerelt, a rakodást 2 db kamionos rakodórámpa segíti. A csarnok részeken hőlégbefúvásos gázfűtési rendszer működik, az irodákban és szociális részeken radiátoros fűtés van. Az épületrészek sűrített levegős rendszerrel kiépítettek. A villanycsatlakoztatás is megfelelően kiépített, akár nagy áramfogyasztású tevékenység is lehetséges.

Igény esetén lehetőség van akár EGY VAGY TÖBB EGYSÉG BÉRLETÉRE IS . A bérleti díj 4.2 Euró/m2/hó + Áfa, bérlési mérettől és szerződési időtartamtól függően irányárnak tekinthető.

Amennyiben ez az KIADÓ IPARI INGATLAN felkeltette figyelmét, kérem hivatkozzon az alábbi referencia számra: 91855 WWW.MOVAR.OH.HU
BUBLA ZOLTÁN : +36-70-360-07-15

Az OPENHOUSE MOSONMAGYARÓVÁRI IRODÁJÁNAK további kínálata: WWW.MOVAR.OH.HU

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-360-07-15
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 91855
IB azonosító: 9469607

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező