KERTVÁROSBAN ŐSFÁS KERTTEL LAKÓHÁZ ELADÓ! Keszthely kistérség, Keszthely

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

12.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Keszthely
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
100
Telek terül.(m2):
560
Emeletek száma:
3
Szobák száma:
2
Félszobák száma:
2

 Leírás:

KESZTHELY-KERTVÁROSBAN 3 SZINTES, FELÚJÍTANDÓ LAKÓHÁZ ŐSFÁS KERTTEL OLCSÓN ELADÓ! JÓL ÁTÉPÍTHETŐ SZERKEZETŰ, KIADÁSRA IS ALKALMAS! Belső fotók és alaprajzok e-mailben lekérhetők!
Terméskő lábazattal épült téglaépület, az alsó szinten 15 m2-es (535x284cm) garázzsal. A konyha is ezen a szinten lett kialakítva, valamint wc, mosdó, egy lakószoba és egy tárolószoba is található itt. Ebből a szuterén részből akár külön bejáratú, önálló lakás is kialakítható. A középső szint (belmagasság normál 265 cm) helyiségei: 25 m2-es szoba, 16 m2-es szoba, fürdő-wc káddal, közlekedő. A beépített tetőtérben egy bruttó 15.5 m2-es szoba van, a tetőzugokba ajtó vezet, ezeket a tereket tárolásra ki lehet használni. Ebből az utóbbi, két szintből akár külön bejáratú, önálló, belső kétszintes lakás is kialakítható egy konyha beépítésével. Közművek: vezetékes víz, villany, csatorna az épületben, gáz az utcában a telek előtt. Nyaralónak használták, ezért központi fűtést nem alakítottak ki benne, de adott 2 kémény, megoldható bármilyen fűtés. Meleg vizet vill.bojler szolgáltat. Az eladó ingatlan földhivatali megnevezése belterületi lakóház, tehermentes.
Kb. 2 km-re a hévizi tófürdőtől. Közelben étterem, buszmegálló, élelmiszer diszkont. Jól megközelíthető emelkedők nélküli, aszfaltozott úton, csendes és kisforgalmú utcában helyezkedik el.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Fűtés típusa:
Egyéb fűtés
Ingatlan állapot:
Felújításra szorul
Parkolás:
1 állásos garázs
Kilátás:
Utcára néző, Kertre/parkra néző

Extrák:

Csendes környék
Erkély
Gáz
Jó közlekedés
Kert
Parketta
Garázs
Tetőtér beépített

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

30/471-8384
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
IB azonosító: 9227279

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező