Ingatlan, eladó ház, 42 m2, 6.900.000 Ft Kaposvár

Ár:
6.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Kaposvár
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
42
Telek terül.(m2):
570
Szobák száma:
1
Félszobák száma:
0
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés

 Leírás:

A Genius 99 Ingatlanközvetítő Kaposvári irodája eladásra kínál,

Kaposváron, központhoz közeli lakóövezetben található 42 m2-es, 1 szoba, hallos, cserépkályha fűtéses, felújítandó kis családi házat.

Az 570 m2-es telek inkább téglalap alakú, ezért az utcafronti oldala jóval keskenyebb, mint az utcára merőleges telekhatár.

A múlt század elején épült, téglaszerkezetű lakóház építésekor, talán pont a teleknek a mélysége adta az ötletet, hogy a házat az ingatlan hátsó traktusába helyezzék el. Ezzel a megoldással ugyanis egy szép, használható előkert keletkezett és a lakók sem voltak az utca emberének a szeme előtt. A ház egyébként a korához képest stabil szerkezetű még most is, és vizesedés sem tapasztalható. Érdekessége a tűzfalas szerkezet, amelynek köszönhetően az épületre tulajdonképpen agyagcseréppel fedett féltető került. A 42 m2-es, egy szobás lakás egy-két személy kényelmes életvitelét biztosítja. Gáz nem került bevezetésre, de az épített cserépkályha ezt a légteret könnyedén kifűti. Az előszobának mondott, elég sok üvegfelülettel rendelkező helyiségből akár télikert, vagy nyitott terasz is kialakítható.

Amennyiben ekkora lakótérrel beéri az új tulajdonos, az épületet nem kell bontani, az felújítható. A telek beépíthetősége a bővítést is lehetővé teszi, vagy akár még egy épület felhúzása is lehetséges.

A környezet elfogadható, aki nem ragaszkodik a közvetlen belvároshoz, és hasonló értékkategóriában gondolkodik, annak az ingatlan jó vétel lehet.

Amennyiben további kérdése merülne fel esetleg megtekintené személyesen az ingatlant, úgy kérem hívjon a megadott elérhetőségeimen. Várom jelentkezését.

Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban és a weblapunkon megtekinthetőek! I.ár.: 6,9 M Ft. Érd: 82/414-110, 70/9494-503 http://genius99.hu/csaladi-haz-kaposvar-romahegyi-varosresz-elado/3489 Azonosító: 50159A fent említett ingatlan hitelre is megvásárolható.Ha érdeklődését felkeltettük vagy bármilyen kérdés merült fel ingatlan hitelekkel kapcsolatban kérjük hívja non-stop hitelvonalunkat: 70/9494-502 vagy írjon a hitel@genius99.hu

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:
Felújításra szorul

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 70 949-4502
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 6705242
IB azonosító: 9650815

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező