Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 1.700 m2, 1.200.000.000 Ft Budapest, II. kerület

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

1.200.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
II. kerület
Üzleti ingatlan típusa:
Egyéb kereskedelmi vagy ipari ingatlan
Alapterület(m2):
1700
Telek terül.(m2):
4560
Ingatlan állapot:

 Leírás:

P17189

II. kerületben Rózsadombon irodaház eladó/kiadó

Budapest II. kerületében, a Rómer Flóris utcában, a Margit körúttól pár percre 2 épületből álló, összesen 1700 nm-es irodaház eladó/kiadó. Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt a közellátó intézmények, üzletek , továbbá a tömegközlekedés is karnyújtásnyira van.
Az épület 1975-ben épült, ellenben a későbbiekben ezt bővítették, karban tartották.
Az A épület az utcától kb. 32 m-re helyezkedik el, míg a B épület kb. 55 m-re. Az A épület területe 1025 nm, amely Földhivatali bejegyzés szerint irodaépületként van számon tartva. A B épület területe meghaladja a 675 nm-t, amely 7 szintre lett lebontva.
Az A épület megfelelően karbantartott, tartószerkezetet érintő hibája nincs, a tető javítása cserére szorul. Az ingatlan összes helyiségében klíma van, az irodák közepesen korszerűek, világosak, körbejárhatóak. A villámhárító rendszer megemelése szükséges. Beton vázszerkezet között alumínium nyílászárók alkotják a homlokzatot. lapos tetős épület, melynek tetején körbe kb. 90 cm magas attika elemeket helyeztek el. A tetőfedő lemezre vastag rétegben nagyméretű kavicsborítást raktak a víz és fényvédelem céljából. A tető vízelvezetését hosszú, díszes, egyedi vízköpőkkel oldották meg.
A homlokzat rendezett, elsősorban a Keleti oldalon láthatók kisebb meghibásodások, festék lepergések, de ezek nem olyan mértékűek, hogy az épület állagát kétségessé tennék.
Az irodák parketta-, szőnyegpadló és műanyagpadló burkolatúak, a falak tapétázottak. Az épület gépészete korának megfelelő.
A B épület összes területe 675 nm, vasbeton lemezalapra készült, vakolt téglalábazatú 7 szintes épület. Függőleges tartószerkezete tégla -s vasbeton pillérváz. A válaszfalak 10 cm-es rigipszből készültek. A nyílászárók kétrétegű hőszigetelt üvegezéssel ellátott bukóablakok, faszerkezetű tokkal. A bejárati ajtók üvegezett, alumínium szerkezetűek. A padlóburkolatok szőnyegpadló és mázas kerámia, a falakat fűrészporos tapéta borítja. Minden szinten külön cirkó biztosítja a fűtést és a meleg vizet.
A C épület egy 52 nm-es 4 garázsos beton alapú épület, vaslemez ajtókkal.
Bérleti díjak havonta:
- teljes ingatlan esetén 3.000.000,- Ft+ Áfa
- A épület esetén 1.810.000,- Ft + Áfa, nyílt parkolókkal
- B épület esetén 1.190.000,- Ft + Áfa, nyílt parkolókkal
Igény esetén szintenkénti bérbeadás is lehetséges!

Irodaház céljára ajánljuk leginkább az ingatlan megközelíthetősége miatt.

További képek, részletes leírás megtekintéséhez másolja be az alábbi hivatkozást böngészőjének címsorába: www.ingatlanonki.hu/17189

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

(30) 864 2264
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 17189
IB azonosító: 8602227

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező