Ingatlan, eladó ház, 320 m2, 240.000.000 Ft Budapest, II. kerület

Ár:
240.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
II. kerület
Ház típusa:
Villa/Kastély
Alapterület(m2):
320
Telek terül.(m2):
1648
Szobák száma:
7
Félszobák száma:
1

 Leírás:

P8778

II., Pasaréten kivételes panorámájú, frissen felújított önálló villa eladó, esetleg kiadó

Bele lehet szeretni!
Pasarét csendes kis utcácskájában /2 utca felől megközelíthető/, elvehetetlen panorámájú, meredek telken épült ez különleges villa.
A ház félig a hegyoldalba van besüllyesztve. A ház mellett fut egy hosszú lépcsősor földszinttől egészen a felső kertig. A háznak 2 vagy 3 bejárata is van. Be lehet menni a földszinten, a főbejárat középen van, és ha nyitva van a nappali kertkapcsolatos tolóajtaja, akkor be lehet menni például a vendégeknek, legfelül is.

A telek meredekségéből adódik, hogy a nappali lehet legfelül és innen már csodálatos és elvehetetlen panoráma tárul elénk a budai hegyekre.
Kertkapcsolatos panorámás a hatalmas nappali, ilyen adottság másutt nincs.
A nappali ~100m2 oszlopok nélkül előre és oldalra elvehetetlen panorámával, hátra pedig terasz és kertkapcsolattal. A nappali előtt a terasz és előtte a hátsó kert, ahova senki se lát be, ami teljesen intim.

A nappali a hátsó kerttel a családi és a társasági élet központja, alkalmas nagyobb társaság fogadására , gardenpartik tartására is. A hátsó kert elég nagy, és napos, igény esetén kialakítható, mert elfér benne, egy nagyobb, például 8x4 méteres kerti medence is.

A középső szinten, ami ritkaság, egy szinten van 4 tágas hálószoba és egy dolgozó szoba is.

Az alsó szint egy két szobás fürdőszobás kertkapcsolatos lakrész, 3m belmagasságú szobákkal, alkalmas lehet egy idősebb családtag, egy felnőtt gyerek önbálló lakrészének vagy vendég lakásnak is.

A ház élhető otthona lehet egy nagy családnak, de diplomata negyed révén a ház alkalmas egy kisebb állam nagyköveti rezidenciájának is, vagy egy nagyobb állam követség első titkár rezidenciájának is.

* földszint: nagy szoba, fürdőszoba, kis szoba és gardrob, amiből ígény esetén konyha kiialakítható.
* emelet: előszoba, 5 szoba, közlekedő, 2 erkély, fürdőszoba, külön WC.
* felső kertszint: szuperpanorámás márványburkolatú amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, kertkapcsolatos terasz

100 000 Ft Media Markt ajándék utalvány vagy ingyenes ügyvédi közreműködés minden családi ház vásárlónak! Felhasználási feltételek az utalványon. Töltse le az ajándék utalványt honlapunkról most!

További képek, részletes leírás megtekintéséhez másolja be az alábbi hivatkozást böngészőjének címsorába: www.ingatlanonki.hu/8778

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

(30) 941 5500
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 8778
IB azonosító: 9290478

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező