Ingatlan, kiadó üzleti ingatlan, 198 m2, 336.600 Ft Győr

Ár:
336.600 Ft
Hirdetés típusa:
Kiadó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Győr
Üzleti ingatlan típusa:
Iroda
Alapterület(m2):
198
Ingatlan állapot:
Szobák száma:
5

 Leírás:

BEMUTATÁS:

Az irodaépület GYŐR BELVÁROSÁNAK KÖZPONTI RÉSZÉN helyezkedik el, a sétáló utcával párhuzamos, nagy gyalogos forgalmú utcában, bankok, éttermek, üzletek, posta és színház közvetlen szomszédságában, néhány száz méterre a vasúti és buszpályaudvaroktól, parkolóházaktól.

A hat szintes irodaházban többek közt közismert bank, biztosító társaság regionális központja, állami szervezet, stb. találhatók.
198 M2 ALAPTERÜLETŰ IRODACSOPORT
Az irodaegység teljes átalakítása és felújítása a közelmúltban fejeződött be, beleértve a gipszkarton falazatot, burkolatokat, elektromos rendszert és világítást, fűtési és hűtési rendszert, vizes blokkot és konyhát.

Az alaprajzon láthatóan a központi folyosóról különböző méretű irodaegységek nyílnak jobbra és balra. Ezek egyesíthetők és szakaszolhatók akár további belső ajtók elhelyezésével, az igényekhez illeszkedő rugalmas térkialakítást téve lehetővé, akár egyetlen nagy, vagy több kisebb terület bérlői számára.

A VIZESBLOK k és a KONYHA kerámia burkolattal vannak ellátva, a belső irodaterek padlószőnyeg burkolattal rendelkeznek. Az irodák fénycsöves világítótestekkel szereltek, és KLÍMATIZÁLTAK . Az utca felöli oldalon nagy felületű Velux ablakok vannak elhelyezve, míg belső udvar felöl nagyméretű normál ablakok találhatók.

Az irodaegységekhez FÉRFI ÉS NŐI MELLÉKHELYISÉG ÉS MOSDÓ , valamint MELEGÍTŐ KONYHA közös használata tartozik.

A fűtés és melegvíz szolgáltatás az irodaszint önálló és új Vaillant kombi gázkazánjáról történik. A közüzemi költségek összességében nagyon kedvezőek.

Azon Bérlőknek ajánlom, akik komfortos, elegáns, gazdaságos irodai körülményekre vágynak, üzleti partnereiket EXKLUZÍV helyen, belvárosi környezetben szeretnék fogadni.

HÍVJON, ÉS GYŐZŐDJÖN MEG RÓLA SZEMÉLYESEN! TEL.: 70/9777-840

Bízza profikra ingatlanügyeit! 

 

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-977-78-30
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 76518
IB azonosító: 8136235

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező