Ingatlan, kiadó üzleti ingatlan, 39 m2, 63.345 Ft Győr, Győr-Belváros Városrész

3 kép
3 4
Ár:
63.345 Ft
Hirdetés típusa:
Kiadó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Győr-Belváros
Üzleti ingatlan típusa:
Iroda
Alapterület(m2):
39
Ingatlan állapot:
Újszerű

 Leírás:

Győr-Belvárosának központi részén, nagy gyalogos forgalmú utcában, bankok, éttermek, üzletek és posta közelében lévő, liftes irodaház negyedik szintjén 39,84 nm-es, egy helyiségből álló irodaegység hosszú távra (min. egy év) bérbe adó. Az irodaegység a negyedik emeleten található, a liftbejárattal szemben nyíló belsőfolyosóról
közelíthető meg. Az iroda az alaprajzon "Iroda 5A" megnevezéssel található. A teljes irodaszint a közelmúltban került teljes felújításra, mind az irodák, mind a közös helyiségek kiváló minőségűek. A belső irodaterek padlószőnyeg burkolattal rendelkeznek, a vizesblokk és a konyha kerámia burkolattal vannak ellátva. Az irodák energiatakarékos fénycsöves világítótestekkel szereltek, és klímatizáltak. A képeken látható bútorzat nem tartozéka az irodának. Az irodaegységekhez férfi és női mellékhelyiség és mosdó, valamint melegítő konyha közös használata tartozik.
A fűtés és melegvíz szolgáltatás az irodaszint önálló Vaillant kombi gázkazánjáról történik. A közüzemi költségek összességében nagyon kedvezőek. Bérleti díj: 63.345.- forint+áfa/hó + 15.538.- forint+áfa/hó üzemeltetési költség + rezsi Kaució: kéthavi bérleti díj és üzemeltetési költség, áfa-mentesen.

A negyedik emeleti irodacsoport, mely ~87,24 + 35,0 m2 szabad területet tartalmaz, alábbi bontásban további irodaegységek bérelhetőek:
47,40 m2: kéthelyiséges iroda (2 blokk)
39,84 m2: kéthelyiséges iroda (2 blokk)

Bérleti díj a negyedik emeleten: 1590 Ft+áfa/m2/hó
Közös költség és fenntartás: 390 Ft+áfa/m2/hó
Rezsi: a bérlő saját maga által fogyasztott villany, gáz és vízfogyasztása alapján havi közüzemi díjak kerülnek számlázásra.
Kaució: kéthavi bérleti díj és üzemeltetési költség, áfa-mentesen. (hiv. szám: 3800)

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

20/333-9666
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: ad-3800
IB azonosító: 9442519

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező