Csak Önre vár! Monor kistérség, Gyömrő

Ár:
29.800.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Gyömrő
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
172
Telek terül.(m2):
740
Szobák száma:
5
Félszobák száma:
0
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:Gyömrőn valóban remek helyen eladóvá vált egy háromszintes (pince, földszint, emelet) családi ház.
A városközpont közvetlen közelében helyezkedik el az ingatlan és számos előnyei közöl, mindenképp megemlíteném, hogy általános iskola, óvoda, bevásárló boltok néhány percnyire találhatok. A fürdőzés szerelmeseinek külön a figyelmükbe ajánlom, hogy a Gyömrői tófürdő szintén a pár percnyire található. Kedves Uraim, ne aggódjanak, a horgásztó a tófürdő mellett helyezkedik el.
Az egész épület alatt pince húzódik, melyben garázs került kialakításra. Parkolási lehetőség továbbá az udvaron és a ház előtt lehetséges. A kert gyönyörű pázsittal és tujákkal ültetett, gondozott és rendezett. Az épületbe két bejáraton keresztül juthatunk be. Az első bejárat a teraszon keresztül megoldott, a második pedig a hátsó részen, lépcsőfeljáró által.
A földszinten található az amerikai konyha majd tovább haladva az étkezőbe érünk. A földszint kedvelőinek ajánlom a két itt található hálószoba bármelyikét, melyek egymás mellett helyezkednek el. Szobáinkból kilépve az előszobán keresztül a fürdőszobába és a külön kiépített toalettbe juthatunk.
Az emeletre ízléses módon kivitelezett falépcsőn keresztül egy hatalmas, fényárban úszó előtérbe léphetünk. Ezen a szinten található két igazán nagy szoba, fürdőszoba, mely zuhanyzós és természetesen külön toalett szintén adott.
Az ingatlan mellett található egy 200 négyszögölös, elkerített telek (720 nm), melyhez tartozik egy garázs és szerszámos helyiség. Amennyiben igényt tartanak e telekre, ebben az esetben az ár az ingatlannal együtt 37.400.000 Ft.
Amint úgy gondolja, hogy ingatlanhirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem keressen elérhetőségeim bármelyikén.

(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:

Extrák:

Amerikai konyha
Jó közlekedés
Klíma
Pince
Terasz

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 (70) 422-2567
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 162297
IB azonosító: 9201178

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező