Lakóház telephelynek lakórésszel eladó! Keszthely kistérség, Gyenesdiás

Ár:
52.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Gyenesdiás
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
500
Telek terül.(m2):
1939
Szobák száma:
4
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés
Ingatlan állapot:

 Leírás:

GYENESDIÁSON TELEPHELY TÁROLÓ CSARNOKKAL, MŰHELLYEL ÉS LAKÓRÉSSZEL Gksz-2 ÖVEZETBEN ELADÓ! Azonnal átvehető! Alaprajzok e-mailben lekérhetők! Belterületi ingatlan, f.hivatali megnevezése lakóház, tároló, udvar.

Az épület 8.6 m x 52.5 m alapterületű, építési éve 2005. Közművek: víz, villany (3x32 A adott és bővíthető), csatorna az épületben, gáz és telefon az utcában. Aszfaltos útról megközelíthető nagyobb, nehezebb járművek is gond nélkül közlekedhetnek. A téglaépítésű lakótér tovább bővíthető a fölötte lévő, kb. 50 m2-es tetőtér beépítésével, ahova eredetileg két szobát, tárolóhelyiséget, fürdőszobát és külön wc-t terveztek. Akár iroda is kialakítható a tetőtérben, a földszintből pedig ügyféltér és eladó / bemutató terület. A meglévő helyiségek: nappali-étkező, konyhasarok, hálószoba, fürdő-wc, kamra. Mivel nem lakták, a központi fűtés csak becsövezve van, a kazán a lakótéren kívüli csarnokba is beépíthető. A meleg vizet vill. bojler szolgáltatja.
A 86 m2-es műhelyben vizesblokkot alakítottak ki mosdó-wc-vel. A 108 m2-es tároló csarnok Lindab konstrukció kőzetgyapot szigeteléssel. A két helyiség egybenyitható. Befektetési célra is ajánljuk, mivel az egész ingatlan akár tagoltan is bérbe adható, mint iroda, raktár és műhely. A telken és az utcában jó a parkolási lehetőség.
Ingatlan beszámítása lehetséges!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Az építés ideje:
2005
Parkolás:
2 állásos garázs
Kilátás:
Utcára néző

Extrák:

Beépíthető tetőtér
Jó közlekedés
Tárolószoba

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

30/471-8384
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
IB azonosító: 5255471

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező