Lakóház telephelynek lakórésszel eladó! Keszthely kistérség, Gyenesdiás

Ár:
52.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Gyenesdiás
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
500
Telek terül.(m2):
1939
Szobák száma:
4
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés
Ingatlan állapot:

 Leírás:

GYENESDIÁSON TELEPHELY TÁROLÓ CSARNOKKAL, MŰHELLYEL ÉS LAKÓRÉSSZEL Gksz-2 ÖVEZETBEN ELADÓ! Azonnal átvehető! Alaprajzok e-mailben lekérhetők! Belterületi ingatlan, f.hivatali megnevezése lakóház, tároló, udvar.

Az épület 8.6 m x 52.5 m alapterületű, építési éve 2005. Közművek: víz, villany (3x32 A adott és bővíthető), csatorna az épületben, gáz és telefon az utcában. Aszfaltos útról megközelíthető nagyobb, nehezebb járművek is gond nélkül közlekedhetnek. A téglaépítésű lakótér tovább bővíthető a fölötte lévő, kb. 50 m2-es tetőtér beépítésével, ahova eredetileg két szobát, tárolóhelyiséget, fürdőszobát és külön wc-t terveztek. Akár iroda is kialakítható a tetőtérben, a földszintből pedig ügyféltér és eladó / bemutató terület. A meglévő helyiségek: nappali-étkező, konyhasarok, hálószoba, fürdő-wc, kamra. Mivel nem lakták, a központi fűtés csak becsövezve van, a kazán a lakótéren kívüli csarnokba is beépíthető. A meleg vizet vill. bojler szolgáltatja.
A 86 m2-es műhelyben vizesblokkot alakítottak ki mosdó-wc-vel. A 108 m2-es tároló csarnok Lindab konstrukció kőzetgyapot szigeteléssel. A két helyiség egybenyitható. Befektetési célra is ajánljuk, mivel az egész ingatlan akár tagoltan is bérbe adható, mint iroda, raktár és műhely. A telken és az utcában jó a parkolási lehetőség.
Ingatlan beszámítása lehetséges!
......................
Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Kontakt: 0036 30 471 8384 Wir sprechen Deutsch.
....................
A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! We have an all day (7 day/week) viewing service. Call: 0036 30 471 8384 We speak English, ask for an appointment. Got a question? Get in contact.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Az építés ideje:
2005
Parkolás:
2 állásos garázs
Kilátás:
Utcára néző

Extrák:

Beépíthető tetőtér
Jó közlekedés
Tárolószoba

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

30/471-8384
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
IB azonosító: 5255471

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező