Ingatlan, eladó ház, 808 m2, 550.000.000 Ft Budapest, XI. kerület, Gellérthegy Városrész, Otthon utca

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

550.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Gellérthegy, Otthon utca
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
808
Telek terül.(m2):
908
Szobák száma:
12
Fűtés típusa:
Gáz + alternatív
Ingatlan állapot:
Újépítésű

 Leírás:

Gellérthegy oldalában, jó közlekedésnél, csendes utcában, 3 lakásos (2x158m2 + 86m2), liftes családi ház, hatalmas garázzsal (180m2), külön szabadidő-wellness helységekkel, fűtött és fedett kültéri medencével eladó. Az épület A+-os, azaz fokozottan energiatakarékos minőségtanúsítvánnyal rendelkezik. A használati melegvíz előállításához, a medence fűtéséhez, illetve az épület belső levegőjének temperálásához hozzásegítenek a Buderus hőközponthoz csatlakozó napkollektorok, valamint a föld-levegő hőhasznosításos épületgépészeti rendszer, és a hővisszanyeréses gépi szellőztetés.
A ház egy parkosított (telepítve: gyep, örökzöldek, évelők), kiépített automata öntözőrendszerrel rendelkező telken áll. A területen található még egy tófóliás, előkészített kerti tavacska és egy beépített bútorral, hűtővel felszerelt szaletli sarok.
Az épület utcai szintjén található egy 2 részre osztott, külső részében 6 gépkocsi elhelyezésére alkalmas garázs, valamint egy vendégszoba, egy közös vendégfogadó-étkező rész, kis borospincével. Ez a szint foglalja még magában a pezsgőmedencés-zuhanyzós-sófalas-pihenősarkos wellness helységet, valamint a Buderus hőközpontot.
A mind a garázsból, mind az utca felől megközelíthető (akár lépcsőn, akár liften) 3 felsőbb szinten 1-1 lakás található. Az alsóbb két szinti lakás egyenként 158m2-es, 4 szobás, 2 fürdőszobás, míg a legfelső szinti 86 m2-es lakás 3 szobás. Mindegyik lakáshoz nagy terasz tartozik, szép panorámával (a megadott négyzetméterek nem tartalmazzák a teraszok területét).

Telek területe: 908 négyzetméter, felépítmény alapterülete: 808 négyzetméter.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Az építés ideje:
2013
Parkolás:
Terem garázs
Kilátás:
Panorámás

Extrák:

Alacsony fenntartási költség

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70/775-87-98
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
IB azonosító: 9576418

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező