Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 150 m2, 41.900.000 Ft Balatonlelle kistérség, Fonyód

Ár:
41.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Fonyód
Üzleti ingatlan típusa:
Vendéglátóhely
Alapterület(m2):
150
Ingatlan állapot:
Fűtés típusa:
Gázfűtés

 Leírás:

A siófoki Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínál a BALATON déli partján FONYÓDON egy kitűnő FORGALMAS VÍZKÖZELI UTCÁBAN elhelyezkedő VENDÉGLÁTÓ EGYSÉGET. Az étterem a KOR KÖVETELMÉNYEINEK MEGFELELŐ minden igényt kielégítő, TELJESEN ÚJ BERENDEZÉSŰ, modern gépekkel felszerelt, KONYHÁVAL rendelkezik. A HANGULATOS, IGÉNYES VENDÉGTÉR , a KERTHELYISÉG egy időben akár 150 vendég étkeztetését is lehetővé teszi. A TÁGAS PARKOLÓ megfelelő helyet biztosít a vendégek gépjárműveinek. Az egységhez tartozik még egy CSALÁDI HÁZ, mely akár VENDÉG FOGADÁSRA , kiadásra, a DOLGOZÓK SZÁLLÁSHELYÉÜL vagy a leendő tulajdonosok LAKÁS CÉLJÁRA IS kitűnő lehetőséget biztosít. Az eladási ár magában foglalja a TELJES BERENDEZÉST is, így akár AZONNAL ÜZEMELTETHETŐ az egység. A közelben SZABAD STRAND, KEMPING található, ami remek vendégforrást jelent. Vállalkozó kedvű ügyfeleknek, befektetőknek KITŰNŐ, GYORSAN MEGTÉRÜLŐ lehetőség. Családi okok miatt sürgősen, áron alul eladó!

Nagyon kedvező vételára teszi még vonzóbbá az ingatlant.

További kínálatunkat tekintse meg a www.siofok.oh.hu weboldalon!

Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!
Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára! Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is. Nálunk Ön az első.

TEL: 06-70-625-3322

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-625-33-22
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 70167
IB azonosító: 7923013

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező