Ingatlan, eladó telek, 3.600 m2, 10.000.000 Ft Balatonlelle kistérség, Fonyód

Ár:
10.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Telek
Elhelyezkedés:
Fonyód
Alapterület(m2):
3600
Telek típusa:
Egyéb telek

 Leírás:

Eladó telek Fonyódon, nagy terület, szabad kilátás! A Balatonboglári Openhouse Ingatlaniroda kínálja eladásra ezt a Fonyód domboldalában lévő déli-nyugati fekvésű telket. A telek a város dombos, még nagyrészt beépítetlen területén fekszik, legmagasabb pontjáról csodás örök panorámás kilátással a várostól délre eső területekre és a fonyódi új kilátóra. 3600 négyzetméterével jó lehetőség nagy alapterületű családi ház építéséhez. A terület jelenleg közmű nélküli, földúton megközelíthető, illetve szolgalmi jog biztosításával aszfaltos utcáról is elérhető lenne. Ha szeretne egy saját házat a dombtetőn, levegős, nyugodt környezetben, távol minden zajtól, forgalomtól, vagy szeretne gazdálkodni a városhoz közeli helyen, nézze meg! Telefon: 0670-389-0398 További ajánlataink: www.balatonboglar.oh.hu és www.siofok.oh.hu Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!
Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az OpenHouse ügyfelei számára! Hívjon bármikor bizalommal, hétvégén is állunk rendelkezésére! Nálunk Ön az első!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-6253322
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 71674
IB azonosító: 7922961

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező