Eladó Villa a Balaton legszebb partján! Balatonlelle kistérség, Fonyód

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

127.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Fonyód
Ház típusa:
Villa/Kastély
Alapterület(m2):
240
Telek terül.(m2):
550
Szobák száma:
7
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés
Ingatlan állapot:
Újépítésű

 Leírás:

Valóban gyönyörű ez a partszakasz! Ráadásul ekkora házban együtt nyaralhat az egész család. Mégsem zavarja senki sem a másikat, hisz három különálló lakrészből áll a ház!
Reggel felébredve mikor kinyitja a szemét és nyújtózik egyet, még mielőtt felkelne az ágyból kinéz az ablakon és a Badacsony köszön vissza. A reggeli kávénkat szürcsölgetve csak azt kell eldöntenünk, hogy a Badacsonyban vagy Tihanyban gyönyörködjünk. A környék csupa zöld, csupa kilátás az északi partra, de a parton végignézve a Fonyód domb is gyönyörű. Nem nagyon tudom szavakba önteni, hogy milyen kellemes is ez a hely. Ezt egyszerűen látni kell a saját szemünkkel. Nos ilyen helyen található ez a ház.
Maga az épület kifogástalan minőségben lett kivitelezve. A földszinti részen kettő, míg az emeleten egy nagyobb lakrész lett kialakítva. (Természetesen a nagyobb fenti a szülőké, míg a két kisebb lenti a gyerekeké.) Mindenütt teraszok találhatók a házon. Kedvünk szerint süttethetjük magunkat a napon, vagy hűsölhetünk az árnyékban. Az embernek szinte kedve sincs bemenni a házba. De megéri, belül is minden kifogástalan! Minden lakrész külön bejárattal, nappalival, konyhával, fürdővel és hálóval rendelkezik. (A szülőknek persze két hálószobájuk van. Ezért is megéri nagynak lenni.)
A házat gyönyörű kert vesz körbe, természetesen a kocsibeállók is ki lettek alakítva, hogy nehogy tönkretegyük a gyepszőnyeget.
Ha vízparti ingatlant keres ezt is mindenképpen meg kell néznie.

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.


Luxury villa in Fonyod, in the most beautiful shore of the Lake Balaton!

This part of the beach is really wonderful! Even the whole family can have vacation here together. Nobody disturb the others, since the house consist of three separate apartments!
When you wake up in the morning, open your eyes and stretching one, before you get up from the bed, look out the window and the Badacsony Hills greets you. While sipping your coffee, you just need to decide which panorama to admire, Badacsony or Tihany. The neighborhood is full of green, full panorama over the north shore, but looking along the shore we'll see that the Fonyód Hill is beautiful too. I can't really put into words how nice this place is. You must see that with your own eyes. Well, this house has this kind of location.
The building has been constructed in impeccable quality. On the ground floor there are two apartments while on the first floor one larger apartment has been designed. (The larger apartment for the parents, while the two smaller ones for the kids, of course.) Terraces can be found everywhere around the house. Depending on our mood, we can have sunbathing or cool ourselves in the shade. You almost don't want to go inside the house. Although it is worth to go in, everything is impeccable inside! Each apartment has a separate entrance, living room, kitchen, bathroom and bedroom. (The parents have two bedrooms as well, therefore it worth to be adult.)
The house is surrounded by a beautiful garden. There are driveways as well of course, not to ruin the lawn.
If you are looking for a waterfront property, you definitely must see this one too.

Description of the area
In a beautiful panoramic setting!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Az építés ideje:
2013
Parkolás:
Parkolás az udvaron
Kilátás:
Panorámás

Extrák:

Alacsony fenntartási költség
Autóbeálló
Csendes környék
Erkély
Étkező
Kert
Kettőnél több WC
Klíma
Műholdvevő
Nappali
Riasztó
Terasz
Zöldterület

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

70/773-7935
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 2337
IB azonosító: 8493662

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező