Ingatlan, eladó ház, 191 m2, 35.000.000 Ft Balatonlelle kistérség, Fonyód

Ár:
35.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Fonyód
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
191
Szobák száma:
5
Fűtés típusa:
Gázfűtés
Ingatlan állapot:
Felújított

 Leírás:

TÁRSASHÁZI LAKÁSNAK MINŐSÍTETT INGATLAN FONYÓDON - kizárólag az Openhouse kínálatából!
A Balatonboglári Openhouse Ingatlaniroda által ELADÁS ra kínált nagy lakóterületű, gondosan FELÚJÍTOTT , illetve KARBANTARTOTT , TÁRSASHÁZ ként nyilvántartott HÁZ a város CSENDES , FORGALOMTÓL MENTES utcájában található, KITŰNŐ ELHELYEZKEDÉS sel, KEDVEZŐ ELOSZTÁS sal bír. Az ingatlant 2000-től folyamatosan FELÚJÍTOTT ák és átalakították, a jelenlegi állapotában KÖLTÖZHETŐ , akár három vagy több család is lakhatja, mivel az épületben három szeparált lakrész található.

A földszinten lévő teraszról jutunk az alsó lakásba, amely egy NAPPALI ból, egy nagyobb és egy kisebb SZOBÁBÓL , egy KONYHÁBÓL , kamrából és FÜRDŐSZOBÁBÓL áll. A hátsó teraszról, ahová a KERT et első és hátsó részre osztó falon át jutunk, csigalépcső vezet az emeleti erkélyre (nyugati oldal). Innen KILÁTÁS NYÍLIK A FONYÓDI HEGYRE , és innen léphetünk be az emeleti lakrészbe. Az emeleten további egy SZOBA , NAPPALI , KONYHA , FÜRDŐ van, valamint egy további erkély (keleti oldalon).

A hátsó KERT részben található egy különálló épület, amelyben NAPPALI-KONYHA , két SZOBA , egy ZUHANYOZÓ és WC helyezkedik el, és ebben található a GARÁZS is.

A főépület TETŐTERE BEÉPÍTHETŐ , jelenleg szigeteletlen. A három különálló lakrész mindegyike KÜLÖN MÉRŐÓRÁK kal rendelkezik, így három ÖNÁLLÓ LAKÁS ként használhatók. (A TÁRSASHÁZ megosztva is eladó, ebben az estben csak az emeleti LAKÁS , illetve a melléképület kerül értékesítésre, ezek együttes irányára 27 millió Ft.).

Az épület CSENDES , ASZFALTOS UTCÁBAN , FONYÓD KÖZPONTJÁHOZ mégis KÖZEL fekszik. A központ 1000 méterre, BEVÁSÁRLÁSI, SZÓRAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK még közelebb, a BALATON-PART és a szabad STRAND mindössze 350 méterre van. A könnyen megközelíthető régi főútról eljuthatunk FONYÓD minden szegletébe, az autópálya pár perc alatt elérhető. Ha szabadidejét kívánja eltölteni, rövid távolságokra elérhető minden lehetőség: horgászat, hajózás, kirándulás, közintézmények, éttermek, strandok. NYARALÁS ra, de akár nyaraltatásra, vagy ÁLLANDÓ LAKHATÁS ra is alkalmas, az Ön igényeinek megfelelően.

FONYÓD szép város, ebben a TÁRSASHÁZ ban pedig Ön igazi otthonra, vagy nyugodt, kellemes nyári kikapcsolódásra találhat. Bármikor megtekinthető, akár hétvégén is.

TELEFON: 0670-389-0398

További ajánlataink: www.balatonboglar.oh.hu, és www.siofok.oh.hu

INGATLAN VÁSÁRLÁSA ESETÉN A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSSAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE:
KEDVEZMÉNYES ÜGYVÉDI KÖLTSÉG, INGYENES TANÁCSADÁS, PARTNERBANKJAINK KIHELYEZETT FOGADÓ ÓRÁI, ÉRTÉKBECSLÉS, ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY ELKÉSZÍTTETÉSE!
HITELFELVÉTELI ÉS BIZTOSÍTÁSI LEHETŐSÉG EGYEDI, KEDVEZŐ KONSTRUKCIÓKKAL KIFEJEZETTEN AZ OPENHOUSE ÜGYFELEI SZÁMÁRA!

HÍVJON BÁRMIKOR BIZALOMMAL, HÉTVÉGÉN IS ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!

NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-625-33-22
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 70287
IB azonosító: 7923010

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező