Ingatlan, eladó nyaraló, 41 m2, 23.800.000 Ft Balatonalmádi kistérség, Felsőörs

Ár:
23.800.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Nyaraló
Elhelyezkedés:
Felsőörs
Alapterület(m2):
41
Ingatlan állapot:
Szobák száma:
2
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés

 Leírás:

BALATONFÜREDI OPENHOUSE Ingatlaniroda eladásra kínálja:
OH referenciaszám: 87714

A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, FELSŐÖRS külterületi részén csendes zöld környezetben, ELADÓ egy 6.500m2 alapterületű zártkert a hozzátartozó nyaralóval, vendégházzal, műhellyel.

A BIRTOKOT méltán tartják a környék egyik legszebb részének. A terület megközelítése könnyű az aszfaltos úton, majd pár méteren a murvás úton. A terület jól körülkerített, a horganyzott akáckerítés mellett vadháló is védi a birtokot. A tágas téren a gyönyörű hegyi és balatoni rálátást is élvezhetjük. A területen 30 gyümölcsfa, nyírfa liget, telepített fenyves található. A víz utánpótlást 6 db vízakna, 2 db díszkút, illetve a beépített vízgyűjtő tárolók biztosítják. A telken belül van a 40m2-es gépkocsi beálló és a garázs.

A lakóépületben bent van a villany, a víz. A derítő helyettesíti a csatornát. Vállalkozás céljára is alkalmas a terület, tekintettel a műhelyre, és a hozzátartozó acélhálós belső útra.

Ajánlom ezt az ingatlant mindazoknak, akik a Balaton környékén birtokot szeretnének vásárolni. Az általunk kínált ingatlan igazán megéri, hogy megtekintse.
Amennyiben ez az ingatlan felkeltette érdeklődését, további információért forduljon az Openhouse Balatonfüred Ingatlanirodához az alábbi referencia számra hivatkozva: 87714

BÍZZA A PROFIRA INGATLANÜGYEIT! 

www.fured.oh.hu

 

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-20-273-71-51
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 87714
IB azonosító: 9211456

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező