Ingatlan, eladó ház, 90 m2, 7.200.000 Ft Csongrád kistérség, Felgyő

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

7.200.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Felgyő
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
90
Telek terül.(m2):
4311
Szobák száma:
3
Félszobák száma:
0
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés

 Leírás:

MEGHITT ALFÖLDI KÖRNYEZETBEN RENDKÍVÜL RENDEZETT TÉRSÉGBEN ÉLMÉNYSZÁMBA MENŐ PARAMÉTEREKKEL BÍRÓ HANGULATOS ÉS JÓ ÁLLAPOTÚ PARASZTHÁZ A KÖRÜLÖTTE LÉVŐ TERÜLETTEL ELADÓ!!! PÁRATLAN LEHETŐSÉG!!!

(Családon belüli ingatlan, hívjanak bizalommal!)

- saját erdő
- bekötőút az erdőn át a házig
- művelhető telek
- verandás, kifogástalan állapotú historikus parasztház
- hatalmas istálló akár 50 kecske, vagy valamivel kevesebb tehén tartására
- csodálatos alföldi panoráma a telek minden szegletéből
- csend és nyugalom

Az ingatlant és a lehetőségeit azoknak ajánlom, akik vagy lakni, vagy pihenni és kikapcsolódni, vagy kisebb gazdaság kialakításának céljából gondolkodnak a vásárlásban!

A környezet megkapó, háborítatlan és rendezett. A környező tanyák hallótávolságon kívül esnek mégis alkalmi intimitásban vannak egymással. Azokat a tanyákat is a helyi dolgos nép lakja, akik családjukkal élnek ott békességben és nyugalomban. A környék tanyasi élete magasan jegyzett minőségi alföldi életet képvisel. Azok jelentkezését várjuk, akik ennek örülnek és viszont képzelik el az ott eltöltött időt.

JÁRMŰVEL MINDENKÉPP RENDELKEZNI KELL A KÉNYELMES ÉLETTÉR ÉS A HÉTKÖZNAPOK BERENDEZÉSÉHEZ!

Távolságok:
- Csongrád 11 km
- Felgyő 6 km

Az ingatlant a műútról egy bekötőúton lehet elérni, onnan ráfordulva az hangulatos erdősávon át már előbukkan a parasztház és megdobbantja az arra érzékenyek szívét. Időközben őzek, sasok, mezei nyulak és különféle énekesmadarak kísérik a megérkezésig a ház lakóit. A telken parkolni roppant egyszerű, hely annyi áll rendelkezésre, hogy egy kamion is megfordulna, füves rész természetesen.
Miután kiszáll az autójából, megcsapja az alföld illata és megdöbbenti a nyugalmat sugárzó látvány. A háttérzenéért a tücskök és az énekesmadarak a felelősek mindeközben.

Téglakerítés választja el a füves részt az épület előtt húzódó konyhakerti résztől és a kerítésen túli járda vezet a verandára, amely a nyári időszak méltó központja. (A képek magukért beszélnek!)

Az épület téglaalapon nyugszik, a lábazati rész is tégla, majd a felmenő falszerkezet már megfelel a parasztház elvárásainak, szétzúzhatatlan vályogfal, 60 cm-es vastagságban. Könnyű sárfödém és gerendás fedélszék, kerámiacserép héjalással a tetején. SZÉLKAKAS A HÁZTETŐN!

A padlástér tökéletesen pakolható az ingatlan teljes alapterülete felett. Az alaprajz tipikus és tökéletes elosztása köszön vissza élőben is. A veranda mellett a beépített konyha, konyhából ablakkal és nyílászáróval a nappali, a nappali cserépkályha oldalán pedig a méretes hálószoba található, melyből a fürdő is nyílik. A nappali ellenkező oldalán nyílik egy kis előtér, lengőajtós kamra, majd a még nagyobb hálószoba.

A belső enteriőr ízléses. Téglaberakás és oszlopok tagolják az ingatlan egyes részeit. Mindenhol hő- és hangszigetelt fa nyílászárók kerültek beépítésre. A veranda fagyálló hidegburkolata pedig irigylésre méltó még a családi ház kategóriában is.

A helyiségek fűtéséért a cserépkályha gondoskodik, mely hangulatában állandó kedvet szít a ropogó tűz jelenlétével a csendes és nyugalmas téli estéken. Emellett a két hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll azoknak, akik inkább távirányítóval szeretnek befűteni.
A fürdő kádas és itt van a mosógépkiállás is. A konyha ugyanúgy hangulatos a hatalmas fa bukó nyílászáróival és a kilátással reggeli közben. A bútor széles, mély, könnyű rajta munkát végezni.
A háztartási helyiség kívülről megközelíthető, káddal, kézmosóval és toilettel felszerelt. Itt található a villanybojler, amely előállítja és tárolja a meleg vizet.

A telek városi fejjel nagy, vidékivel kevésbé, tanyasival egészen kicsi. Mindenki döntse el, hogy az összes 4311 nm-es birtok számára elegendő-e arra, amire szánja.
A telken van ásott kút, onnan nyerhető ki a víz, mely folyamatos ellátása biztosított az anyaföld által. Értelemszerűen a művelni kivetett területre is kiépíthető belőle az öntözőrendszer.

A vásárlási és hivatalos ügyek intézése gépjárművet kíván, mert az első bevásárlási lehetőség is 6 km-re található a virágos utcákkal tarkított Felgyőn.

Várom a megfontolt és érzelmekkel fűtött érdeklődésüket ezzel az alföldi csodával kapcsolatosan!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:
Az építés ideje:
1900

Extrák:

Étkező
Hall
Kert
Terasz

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+3613153367
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 9655_bh
IB azonosító: 8797797

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező