Ingatlan, eladó ház, 468 m2, 89.000.000 Ft Bicske kistérség, Felcsút

Ár:
89.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Felcsút
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
468
Telek terül.(m2):
5512
Szobák száma:
7
Félszobák száma:
4
Ingatlan állapot:

 Leírás:

P17823

Felcsúton gyönyörű kétlakásos kúria parkosított kertben eladó

Tiszta és rendezett faluban, csendes és nyugodt környezetben, jó szomszédokkal körbevéve található ez a gyönyörű kúria. A főépülethez átjáróval kapcsolódik egy önálló ház, így akár két család számára is ideális lehet. A régebbi épület 1977-ben, az újabb 1997-ben épült. A méretes, parkosított kertben, külön épületben van a két zárt garázs, és még egy lóistállónak szánt rész is, amely raktárnak is használható, szükség szerint. Ha a mindennapok zűrös, rohanó ritmusából szeretne egy kiutat, ahol visszacseppenhet a régi grófi birtokok hangulatába, ne is keressen tovább.

Felcsút igazán közel van Budapesthez, autóval nem több az út háromnegyed óránál. A falu alig pár kilométerre van az M1-es autópályától. A közelben foci, golf, lovaglási és vadászási lehetőségek vannak, de kirándulási célpontok is akadnak, pl. a szomszéd Alcsútdobozon a gyönyörű arborétum, és a Velencei tó is elérhető fél óra alatt.

A kertben bőven van lehetőség pihenni és kertészkedni is, rengeteg rózsa, válogatott díszfák és néhány gyümölcsfa található, Viszont az utcán, végig a kerítés mentén szilvafasor lett telepítve. A házba telefon és ADSL internet van bekötve, és az utcában Invitel internet és kábeltévé is elérhető. A telken két ásott kút is található.

100 000 Ft Media Markt ajándék utalvány vagy ingyenes ügyvédi közreműködés minden családi ház vásárlónak! Felhasználási feltételek az utalványon. Töltse le az ajándék utalványt honlapunkról most!

További képek, részletes leírás megtekintéséhez másolja be az alábbi hivatkozást böngészőjének címsorába: www.ingatlanonki.hu/17823

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

(30) 446 1280
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 17823
IB azonosító: 9195652

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező