Ingatlan, eladó ház, 160 m2, 12.900.000 Ft Pannonhalma kistérség, Écs

Ár:
12.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Écs
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
160
Telek terül.(m2):
2400
Szobák száma:
3
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés
Ingatlan állapot:
Felújításra szorul

 Leírás:

Écsen 3 szobás családi ház eladó

Győrtől alig 16 km-re a Pannonhalmi vár tőszomszédságában, egy az utóbbi években folyamatosan fejlődő és lélekszámban gyarapodó községben Écsen árulom ezt a 160 nm-es családi házat. A településen óvoda, iskola, háziorvos, fogorvos és gyógyszertár is található. A közlekedés Győr felé a 82-es főútvonalon kiváló.
A ház 2400 nm-es telken fekszik, amiről érdemes külön szót ejteni. A telek első része teljesen sík, majd egy domboldalban folytatódik, melybe egy présház (egykor nyári konyha) és egy abból nyíló pince lett építve, utánozhatatlan hangulatot adva az ingatlannak.
A ház két részből áll. Az első 1960 környékén épült tégla alapra, itt két nagy méretű hálószoba lett kialakítva. Majd a veranda beépítésével még egy fél szoba került kialakításra. A házhoz a 80-as években lett hozzáépítve egy új rész, betonalapra. Ebben a részben egy nappali és ebből nyíló konyha és fürdőszoba található. A ház tetejét cserépfedés borítja. Az összes helység műanyag padlóval borított, a falak festettek. A fűtésről két cserépkályha gondoskodik, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A vezetékes gáz az utcában a ház előtt fut, a többi közmű pedig a házba bevezetésre került.
A házhoz tartozik egy garázs és számos melléképület, valamint egy füstölő is.
Ebben a házban jelen van múlt és jövő, ha modernizálása megtörténik, varázslatos környezetben töltheti mindennapjait, nevelheti gyerekeit.

Érd.: Száler Gábor 70/7089692

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Parkolás:
1 állásos garázs
Kilátás:
Utcára néző

Extrák:

Kert
Melléképület

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06/30/500-6069
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
IB azonosító: 9572018

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező