Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 83 m2, 8.900.000 Ft Pécs, Diós Városrész

Ár:
8.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Diós
Üzleti ingatlan típusa:
Üzlethelyiség
Alapterület(m2):
83.92

 Leírás:

Pécsett a Zsolnai negyedben eladó egy 53nm-es átalakítást igénylő üzlethelyiség egy 30nm-es pincehelyiséggel. Az ingatlan főút mellett, jól látható helyen helyezkedik el. Kocsival is könnyen megközelíthető, parkolási lehetőség a közvetlen közelben. Jelenleg nincs hasznosítva, a profil tetszés szerint választható. Étterem van a szomszédban, ami szintén eladó. Vendéglátó tevékenységre pl: cukrászda, borozó kiválóan alkalmas a megfelelő kialakítás után (ebben segítenetek a látványtervek) a kerthelyiségnek köszönhetően. De természetes más profilra is alkalmas lehet. További információért hívjon bizalommal.
„VILLÁNYI BORTREZOR”
(projectingatlan)
Az ingatlanrész 3 egységből áll: - vendégtér (utcaszint)
- boltíves pince
- kerthelység
VENDÉGTÉR: A vendégtérré kialakítható területen a betonfödém mennyezetnek köszönhetően a közfalak elbonthatóak, egy térré alakíthatóak. A tartófalak több ponton válthatók ki boltíves megoldással, ezzel még egy helyiség egybenyitható a vendégtér többi részével.
PINCE: A pince területen két, az utcaszint felé néző ablaknyílás található. A boltíves pince száraz, síkbeton alapú, fala vakolt.
KERTHELYISÉG: A kapu és az utcafronti falrészek javításra szorulnak. A terület nagy része (95%) burkolattal ellátott, dekoráció jelleggel a falon féltető található, ami javítás, felújítás után megtartható. Kisebb bontási és burkolási munkák után teljes értékű területként hasznosítható.
INFRASTRUKTÚRA Elektromos áram: A telken az alapellátás mellett háromfázisú (3x16 A) elektromos kapacitás található. Mérőhely kialakítása egyedileg szükséges.
Víz: A telken zárt térben főmérő működik, az albetétek mellékvízmérőn saját közüzemi szerződést köthetnek. A víz minősége megfelel a - NÉBIH labor által előírt - vendéglátó ipari tevékenység végzéséhez elvártaknak.
Gáz: A területen / telken földgázszolgáltatás működik.
LEHETŐSÉGEK
Az ingatlan vásárlójának lehetősége nyílik egy igazi Villányi hangulatú borozó kialakítására ahol azokat a vendégeket tudja megszólítani és kiszolgálni, akik egyébként nem mennének el Villányig, így nem alakul ki versenyhelyzet a Pécsi „Villányi bortrezor” és a Villányi pincészetek között, hanem sokkal inkább egymást erősítve működhetnek.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36707168758
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: UZ004673
IB azonosító: 9758810

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező