Ingatlan, kiadó üzleti ingatlan, 179 m2, 170.000 Ft Dabas kistérség, Dabas

Ár:
170.000 Ft
Hirdetés típusa:
Kiadó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Dabas
Üzleti ingatlan típusa:
Iroda
Alapterület(m2):
179
Telek terül.(m2):
0
Ingatlan állapot:
Szobák száma:
0
Fűtés típusa:
Központi fűtés

 Leírás:

Vállalkozások, oktatási intézmények, ügyfélszolgálati központok figyelem! Dabas forgalmas, központi részén lévő üzletházban 179 m2 alapterületű ingatlan kizárólag hosszútávra kiadó!
Az épületrész összesen 10 helyiségből áll, mégis zárt egységet alkot az üzletházon belül. A külön bejáratú terület közlekedőfolyosójáról közvetlenül 5 helyiség érhető el: két 15m2-es, és egy 51 m2-es iroda, egy 7 m2-es irattár, valamint egy 70 m2-es terület, melyben 4 iroda és egy teakonyha található. Az ingatlan a helyiségek kialakítása révén kitűnő adottságokkal rendelkezik, rendkívül sok lehetőséget rejt magában. Az irodák használhatók akár konferencia-, tárgyaló-, vagy oktatóteremként, alkalmasak ügyfélszolgálati irodának, de akár üzlethelyiségnek is. A nyugodt munkavégzést a felszerelt reluxák segítik, a biztonságról a riasztó gondoskodik, a kellemes légkört pedig a klímaberendezések biztosítják.
Amennyiben az ideális helyet szeretné megtalálni a vállalkozása számára, kérem keressen bizalommal, hogy megmutathassam Önnek ezt az ingatlant. Bérléséhez az első havi bérleti díj + 2 havi kaució megfizetésére van szükség.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36709777821
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: R401623 Borbely Hajnalka
IB azonosító: 8452477

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező