Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 664 m2, 150.000.000 Ft Budaörs kistérség, Budaörs

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

150.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Budaörs
Üzleti ingatlan típusa:
Iroda
Alapterület(m2):
664

 Leírás:

RACIONÁLISAN TERVEZETT, MAGAS MINŐSÉGBEN KIVITELEZETT

Budaörsön az ipari parkban eladó egy 2000 nm-s telken található, 90%-s készültségi fokban elkészült, 664 nm-s ipari ingatlan.

Az ingatlan tágabb környezete:
Budaörs a Főváros agglomerációjába tartozó település, távolsága Budapesttől 8 km. Budaörs kiemelkedően fejlett város, infrastrukturális ellátottsága átlagon felüli.
A város mellett az M1/M7 autópályák vonzáskörzetében sok áruház, logisztikai telep, kisüzem nyílt az elmúlt években, és több cég is letelepedett a városban.

Megközelíthetőség:
A város megközelíthetősége kitűnőnek mondható, közvetlenül az M1/M7 autópályák kivezető
szakasza mentén helyezkedik el, melyen keresztül a Főváros és a Dunántúl egyaránt megközelíthető. Az M0-ás körgyűrű jelenlegi végpontja szintén Budaörs határában található, így a körgyűrűn keresztül Budapest agglomerációjának bármely pontja megközelíthető.

Közvetlen környezet:
A Budaörsi Ipari és Technológiai Park, Budaörs nyugati határában, az 1-es számú főút és a Budakeszit Törökbálinttal összekötő 8102-es számú út által határolt 60 hektáros területen fekszik, az M1-M7-M0 autópályák találkozásától kb. 2 km-re.
A park három független, 24 órán keresztül nyitva lévő kapuval rendelkezik. A betelepült cégek így szabadon használhatják az 1-es útra, és a két Budakeszi útra nyíló kaput. A park jó minőségű, a közelmúltban kiépített belső úthálózattal rendelkezik.

Felépítmények ismertetése:
A telken jelenleg egy kétszintes telephely-épület áll, melyet 2004-ben kezdtek el építeni. Az
épület jelenleg 90%-os készültségi fokon áll.
A telek területe még rendezésre, parkosításra vár.
A telken álló telephely- iroda egy magas igényszintű, az 1900-as évek elejét idéző stílusban épült épület.
Az épület kétszintes, földszintjén alakították ki a kb. 300 nm-s műhely területét, valamint a raktárakat. Az emeleten kaptak helyet az irodák, a szociális blokk, valamint egy terasz.
A kültéri nyílászárók hőszigetelő üvegezésűek, műanyag szerkezetű, fa mintát imitáló dekor fóliával. Az épület hőszigetelt, homlokzata dísztéglával borított.
A belső terek burkolása még nem készült el teljesen. A vizes helyiségekben minőségi csempe-és kerámia burkolat készült, a raktár- és műhely padlózata műgyantaborítást kapott.
Érdekessége az épületnek, hogy az irodai recepció területén beépítésre került egy oroszlános motívummal díszített mészkő kandalló, valamint a sötétbarnára pácolt fa belső ajtók és kazettás álmennyezet.
Az épület korszerű gépészettel ellátott, a fűtés Fan-Coil rendszerrel biztosított, míg a meleg vízellátásról meleg víztárolós gázkazán gondoskodik.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36202966853
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 191_1237
IB azonosító: 9657261

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező