Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 5.706 m2, 1.100.000.000 Ft Budaörs kistérség, Budaörs

Ár:
1.100.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Budaörs
Üzleti ingatlan típusa:
Raktár
Alapterület(m2):
5706
Ingatlan állapot:
Újszerű
Ipari altípusok:
Raktár

 Leírás:


ELADÓ ÁRUHÁZ ÉS RAKTÁR AZ M7-es BUDAPESTI BEJÁRATÁNÁL!
Az M1-M7 csomópontjának közelében, Budaörsön a bevásárlóközpontban 4316 nm-es , két épületből álló raktár és áruház 1 110 M Ft+Áfa áron eladó.
Az egyik épület bevezetett kis-és nagykereskedésként működik, és egy zárt átjárófolyosóval kötődik össze a két emeletes raktárépülettel, mely jelenleg tartós bérbeadással van hasznosítva.
A tökéletes helyen található ingatlan kiváló adottságokkal rendelkezik.
Az M7-es autópálya lehajtója 600 m-re található. Az épület látványos megjelenésű, praktikus kialakítású.A telek területe 6068 nm, kamionnal is megközelíthető .
Az 1. sz, áruház jellegű épület 1390 nm, a hozzá csatlakozó 2.sz.épület raktárház, 4300 hasznos alapterületű, két szinten.
Az épület gépkocsival/teherautóval körbejárható, így az árubeszállítás, illetve árukiadás menete biztosítható a gazdasági bejáraton át is.
Mindkét épület esztétikus utcai bejárattal ( elektromosan nyíló üvegajtóval) , női-és férfi mosdókkal, recepcióval, raktárakkal és különböző színvonalon felszerelt irodahelyiségekkel rendelkezik. Üzemi konyha , portaépület, teherliftek, recepció, kamerarendszer , számítógépes hálózat mind rendelkezésre áll az ingatlanban.

Az emeletet külső és belső lépcsőkön is meg lehet megközelíteni. A felső szint hatalmas, megosztható egybefüggő eladó-, vagy raktártér, 3,5 m belmagassággal.Az alsó szint jelenleg több bérlő részére megosztva került kiadásra.
A fűtés-hűtés gazdaságos pellet-kazánról működő fain-cool rendszerű.

A kialakított parkoló 130 db gépkocsi biztonságos parkolását biztosítja .
Az épület két része egymást kiegészíti, de egyben megosztható is. Külön is megvásárolhatóak.
Az ingatlan egy része jelenleg is bérbe van adva, így a bérbeadás jellegű hasznosítása továbbra is biztos befektetést jelent.
Budaörs, illetve Budapest agglomerációjában , üzletileg az egyik legforgalmasabb helyen található ingatlan bármely termék eladásában , raktározásában, kiszállításában, webáruházi értékesítésében a legtökéletesebb megoldás.
...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 149384

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-30-220-3030
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 149384
IB azonosító: 9769551

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező