Ingatlan, eladó telek, 720 m2, 28.000.000 Ft Pilisvörösvár kistérség, Budakeszi

Ár:
28.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Telek
Elhelyezkedés:
Budakeszi
Alapterület(m2):
720
Telek típusa:
Egyéb telek

 Leírás:

INGATLAN HELYSZÍNE:
A panorámás, déli-délnyugati fekvésű telek a XII. kerület határán, Budakeszi legtetején, a Rehabilitációs intézet parkosított kertje alatt helyezkedik el. A madárcsicsergős környezet és csendes utca kiváló lehetőséget ad egy családi ház felépítésére. Az utca aszfaltozott részén ez az utolsó beépítésre alkalmas eladó telek. Az utca felsőbb szakasza már a Budakeszi erdővel határos, mely pár lépéssel elérhető a telektől. A Budakeszi Vadaspark is csupán 5 perc sétára található.
A 22, 22A és 222-es busz budapesti BKV bérlettel használható buszmegállója kb. 13 perc sétával érhető el. A mindennapi bevásárlásra Budakeszin bőven van lehetőség: CBA, Tesco, Müller és még számos más üzlet elérhető. 15-20 percen belül elérhető a Budagyöngye vagy a Széll Kálmán tér és a Mammut bevásárlóközpont. A közelben óvoda, iskola és játszótér is található. Tökéletes választás azoknak, akik csendes zöld környezetben, de mégis a városközponthoz elérhető közelségben szeretnének letelepedni.

TELEK MÉRETE:
720 nm.

TELEK JELLEMZŐI:
Övezeti besorolása: L-III-SZ-O-K
- beépítés módja: oldalhatáron álló
- Relatív magassága: ?0,00=Bf. 290,34m
- Beépítés mértéke jelenlegi szabályozás szerint: 25%
- Megengedett ereszmagasság: 6 m a külső utcaszinttől
- Engedélyezett tető típus: nyeregtető
A telek alsó végén jelenleg egy 6 nm-es faszerkezetű kerti tároló található.
Az utca közműves, elektromos energia, vezetékes ivóvíz és gáz hálózat ki van építve. A szennyvízcsatorna 1995-ben lett kiépítve; az alacsonyabban fekvő Erkel utcai közcsatornába kötötték be.
A telekre 2003-ban engedélyezett a Budakeszi Polgármesteri Hivatal egy pince + 2 szintes, 315 nm-es családi ház tervet, mely nagyobb telekkihasználtságot tesz lehetővé, mint a jelenlegi szabályozás.
Az ingatlan tehermentes.

Az ingatlan irányára: 28 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06209460470
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 21812160
IB azonosító: 9500881

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező