Purple dream… Exkluzív lakás a belváros szélén! Székesfehérvár, Belváros és környéke Városrész

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

33.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Lakás
Elhelyezkedés:
Belváros és környéke
Lakás típusa:
Téglalakás
Alapterület(m2):
140
Szobák száma:
4
Ingatlan állapot:
Fűtés típusa:
Cirkó
Emelet:
3. emelet

 Leírás:

Miért nem egy szokványos lakásként kínáljuk ezt az ingatlant Önnek?

A képek segítségével járja végig ezt az alig öt éves, tehát szinte új, de már belakott életteret és Ön is hatása alá kerül, akár csak mi.
140 m2-nyi ékszerdoboz, kompromisszumoktól mentes terek, formák, színek, s mindez harmóniában. Igazi ritkaság, hogy praktikum, merészség és ízlés így egymásra találjon egy ingatlanon belül, és ráadásul következetesen végig vonulva minden helyiségen, azaz a nappalin, 3 szobán, 2 fürdőn, a teljesen gépesített tágas konyhán és a nélkülözhetetlen gardróbon is. A lakás mindkét szintje légkondicionált, vagyis egész évben egyenletes a hőmérséklet és a páratartalom. Az alsó szint fürdője a testi és lelki megtisztulás és felfrissülés lehetőségét adja a dupla Jakuzzi kád és a masszírozós zuhanyrendszer által. A lakás színei és bútorzata nem csak passzol egymáshoz, de egyedileg lett terveztetve. Ezen okból kifolyólag a tulajdonos a teljes berendezést is eladja, ha az új tulajdonos ezt igényli. A lakás árán felül ez már csak aprópénz, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a pozitív összhatást ezekkel együtt éri el az ingatlan.
A lakáshoz tartozik egy közös belső udvar, ami kisgyermekeseknek kínál közeli és biztonságos lehetőséget a friss levegőn való tartózkodásra. Garázs a közelben bérelhető!
Ami a környéket illeti, a történelmi belváros 5-10 perc sétára található. Kereskedelmi- és közintézmények egyaránt a közelben elérhetőek.
Lakást 50%-ig beszámítunk a vételárba. Ha az ingatlan elnyerte tetszését, de a vásárláshoz hitelre is szüksége lenne, irodánk díjmentesen segít Önnek ebben is!

Ha Önt is megérintették a pruple dream különleges, egyedi megoldásai és hangulata, akkor keressen bennünket!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06-70-770-9797
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: IP3449
IB azonosító: 9733016

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező