Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 1.981 m2, 240.000.000 Ft Veszprém, Belváros Városrész

Ár:
240.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Belváros
Üzleti ingatlan típusa:
Üzlethelyiség
Alapterület(m2):
1981
Ingatlan állapot:
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés

 Leírás:

A 60.000 lakosú VESZPRÉM a Dunántúl közepén a Bakony és a Balaton felvidék találkozásánál fekszik. A királynék városa a Séd patakot övező dombokon és völgyekben helyezkedik el, három kistáj találkozásánál: északról a Bakony, délről a Balaton-felvidék, keletről pedig a sík Mezőföld északnyugati nyúlványa, a Veszprémi fennsík határolja.

Veszprém Budapest felől közúton az M7-s autópályán, majd Székesfehérvárnál a 8-s főútra letérve érhető el leggyorsabban, Győr felől a 82-s, Szombathely felől a 8-s felől közelíthető meg.

Az alábbi ingatlan központi fekvéséből adódóan számos hasznosítási lehetőséget rejt magában. Mint autóval, mind tömegközlekedéssel egyszerűen megközelíthető, hiszen a központi pályaudvar percekre található. Az ingatlan két felépítményt rejt magába, egy 4 épületrészből álló főépületet és egy raktárépületet. A raktárépület az 1960-s években épült, a különböző sportolási és kikapcsolódási lehetőséget (squash, konditerem, szauna) biztosító épületegység pedig a 2000-s évek elején került kialakításra. 

A felépítmények ugyanakkor tartalmaznak több helységből álló üzlethelyiséget, illetve számos irodát, tárgyaló helyiségeket is, melynek köszönhetően ténylegesen csak a fantáziánkra van bízva ennek a remek paraméterekkel rendelkező ingatlannak a kihasználása! Tekintsük meg együtt!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, forduljon veszprémi irodánkhoz és hivatkozzon a következő referenciaszámra:88137

www.veszprem.oh.h u

BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-20-273-37-00
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 88137
IB azonosító: 9231679

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező