Ingatlan, kiadó üzleti ingatlan, 55 m2, 1 Ft Szombathely, Belváros Városrész, Belsikátor utca

Ár:
1 Ft
Hirdetés típusa:
Kiadó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Belváros, Belsikátor utca 2.
Üzleti ingatlan típusa:
Üzlethelyiség
Alapterület(m2):
55
Ingatlan állapot:
Felújított
Fűtés típusa:
Központi fűtés
Parkolás:
Parkoló a közelben

 Leírás:

Ügylet típusa: bérbeadó
Ingatlan típus: üzlethelyiség- KÖZVETLENÜL A TULAJDONOSTÓL!
Ország: Magyarország
Város: Szombathely
Városrész: Belváros, Belsikátor 2.
Építési mód: hagyományos
Alapozás: sávos
Falszerkezet: tégla
Héjalás: cserép
Fűtési mód: központi, egyedi, gázüzem
Közmű: elektromos áram, víz, csatorna, gáz, elektromos áram 3*25A
Ingatlan alapterület: 55 nm
TEL.: +3630/9575-668

Helyiségek: Üzlettér, kézmosó, WC
Komfort: Összkomfort
Állapot: Közvetlenül a felújítás után, új.

Felszereltség:
T-Com telefon, Számítógép- Internet lehetőség, UPC kábel TV és rádió. Gázközponti fűtéssel, vízzel, csatornával, 3X25 Amperes ipari árammal, nagyteljesítményű hűtő-fűtő klíma lehetőséggel ellátott üzlet.

Parkolás: Kedvezményes, üzleti parkolással közvetlen a nagy parkolóknál

Értékbefolyásoló tényezők:
Az ország nyugati kapujában, Szombathely Fő terének, az óváros legfontosabb és egyik legforgalmasabb sétálóutcája, az olaszos sikátorok hangulatát idéző BELSIKÁTOR utca. A Fő tér közepébe torkolló utca mindkét oldalán frissen felújított, átépített, minden kereskedelmi, üzleti feltételnek megfelelő helyiségek sora található. Az üzlet bármely szolgáltató és kereskedelmi profilban történő működtetéshez megfelelő.

Összefoglaló ajánlat:
LEZUHANT A BÉRLETI DÍJ! Az 55 m2-es üzlet szolgáltató, kereskedelmi profil megkötöttség nélkül, az ÁNTSZ feltételeinek mindenben megfelelő. Vízzel, csatornával, WC-vel, kézmosóval, egyedi gázközponti fűtéssel, 3x25 Amperes áramellátással, beépíthető nagyteljesítményű hűtő-fűtő klíma lehetőséggel. Az üzlet főbejárata és kirakatai déli fekvésűek, közvetlenül a Belsikátor utcáról nyílnak. Ennél fogva az üzlet szinte minden ponton világos, napfényes és jó klímájú. Az üzlet külön gazdasági bejárattal ellátott, megközelítése több utcáról is lehetséges. Vezetékes telefon, számítógép és Internet, UPC kábel TV és rádióhasználat is megoldott.

Megjegyzés:
Megtörtént a Belsikátor sétáló utca épületeinek teljes felújítása. Az üzletek külső-és belső kialakítása híven tükrözi a történelmi belváros megújult, modernizált változatát. A belső kialakításoknál ügyeltünk arra tulajdonosként, hogy a legmodernebb, a legkomfortosabb, a leghangulatosabb, a legharmonikusabb üzlethelyiséget, üzlethelyiségeket kínálhassuk Önöknek bérbevételre. Az üzletet ajánljuk szolgáltatásra, kereskedelemre, iparcikk jellegű profilokba, pl.: márka, műszaki, informatikai, számítástechnikai üzletnek, divatháznak, pénzváltónak, zálogháznak, ügyfélirodának, oktatási centrumnak, ... stb.

Bérbevétel esetén áralku lehetősége fenn áll.
Szakmai múlttal rendelkező és leinformálható vállalkozók megkeresését várjuk!
Szükséges az üzlet bérbe vételéhez: társas vállalkozás esetén (Kft., Bt., Zrt., Nyrt., stb.) 15 napnál nem régebbi cégkivonat, és az aláírási címpéldány, egyéni vállalkozás esetén a vállalkozói igazolvány.

Az üzleti kiajánlást követő érdeklődés után csak személyes helyszíni megbeszélés lehetséges az üzlet tulajdonosával, és egyúttal a bemutatása is megtörténik az üzletnek, és annak felszereltségének.
A havi bérleti díj megállapodása csak személyes megbeszélésen, az üzlet bemutatását követően, a kialakított üzleti koncepciók egyeztetése után történik meg.
A bérleti szerződés megkötésének egyik feltétele a 3 havi letét (kaució). A szerződés határozott idejű, öt éves vagy annál hosszabb időtartamra szólóan lehetséges.

A kiajánlott 1 Ft-os ár, csak jelképes bérleti díj. A bérbe vehető üzlethelyiség érdeklődői számára a tényleges bérleti díjat csak a személyes bemutatáskor van módunkban szíves tudomásukra adni, mivel nem kívánjuk ingatlanszakmai összehasonlító bérleti díjként azt nyilvánosságra hozni az üzlethelyiség bemutatása előtt.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Extrák:

Alacsony fenntartási költség
Hidegvízmérő
Jó közlekedés
Jó megközelítés
Klíma
Modern szigetelés
Riasztó
Új nyílászárók
Gáz

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

30/373-3373
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: Ü948598
IB azonosító: 2081232

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező