Ingatlan, kiadó üzleti ingatlan, 18 m2, 1 Ft Szombathely, Belváros Városrész, Belsikátor utca

Ár:
1 Ft
Hirdetés típusa:
Kiadó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Belváros, Belsikátor utca 3.
Üzleti ingatlan típusa:
Üzlethelyiség
Alapterület(m2):
18
Ingatlan állapot:
Felújított
Fűtés típusa:
Központi fűtés
Parkolás:
Parkolás az udvaron, Parkoló a közelben

 Leírás:

Ügylet típusa: bérbeadó
Ingatlan típus: üzlethelyiség- KÖZVETLENÜL A TULAJDONOSTÓL!
Ország: Magyarország
Város: Szombathely
Városrész: Belváros, Belsikátor 3.
Építési mód: hagyományos
Alapozás: sávos
Falszerkezet: tégla
Héjalás: cserép
Fűtési mód: központi, egyedi, gázüzem
Közmű: elektromos áram, víz, csatorna, gáz
Ingatlan alapterület: 18 nm
TEL.: +3630/9575668

Helyiségek:

A teljes üvegfelülettel egyedi bejárati ajtó, nagyméretű kirakattal, ugyancsak nagyméretű üveg-lengő hátsó ajtó teljes felületű üvegkirakattal, egyedi, önálló hirdető, ajtónagyságú üvegfelülettel, 20 cm mélységgel.

Komfort:

Összkomfort

Állapot:

Nyitáskész állapot.

Felszereltség:

Vonalas telefon, számítógép -, Internet lehetőség, UPC kábel TV és rádió. Egyedi gázközponti fűtéssel, vízzel, csatornával, 32 Amperes ipari árammal ellátott, lehetőségként kialakítva tetőtéri klíma.
Az üzlethez tartozó beléptető rendszer, biztonsági céghez beköthető riasztóval, üzemképesen áll rendelkezésre.

Parkolás:

Kedvezményes, üzleti parkolással közvetlen az üzlet mögötti hátsó, gazdasági bejáratánál lévő hatalmas parkolókban.

Értékbefolyásoló tényezők:

Szombathely Fő terének, az ország nyugati kapujának, az óváros egyik legforgalmasabb sétálóutcája, az olaszos sikátorok hangulatát idéző BELSIKÁTOR utca. A Fő tér közepébe betorkolló utca mindkét oldalán korszerűen felújított, átépített, az üzleti feltételeknek mindenben megfelelően kialakított üzlethelyiségek sora található. Az üzlet bármely szolgáltató és kereskedelmi profilban történő működtetéshez alkalmas. Az üzlet eklektikus stílusú, boltíves építészeti kialakítású, a római kori történelmi óváros egyik remeke.

Összefoglaló ajánlat:

Az akciós bérleti díj, Szombathely óvárosának legforgalmasabb sétálóutcájában lévő 18 m2-es üzletnél biztosíték a bérlőnek és a bérbeadónak a hosszútávú üzleti szerződésen keresztül, az előre kalkulálható gazdálkodásuk kiegyensúlyozottságára.
Az üzlet minden ponton világos, napfényes és jó klímájú a hatalmas üvegbejárati ajtó és az egybefüggő üvegkirakat miatt. Az üzlet belső kialakításánál a legmodernebb, a legkomfortosabb, a leghangulatosabb szempontok érvényesültek, a sokféle üzlettípus kialakítása érdekében. Az üzlethelyiség bérbevételének feltétele a szakmai múlttal rendelkező és leinformálható vállalkozás. Hosszútávú bérbevétel esetén ár-alku is lehetséges. Az üzlet bérleti szerződésének megkötéséhez 3 havi letét (kaució) szükséges, a jogszabályban rögzítettek szerint.
Az üzlet dekoratív falaiban beépítetten található VEZETÉKES TELEFON, internet, rádió és Tv használatához szükséges kábelek, ezen kívül működőképes, beépített beléptető rendszer, biztonsági céghez beköthető riasztóval, mely az üzlet biztonságának védelmi rendszere.
Az üzlet gazdasági bejárata közvetlenül a közös udvarra és nagy parkolókra nyílik, amely közvetlenül lehetőséget ad, ha szükséges az üzlet áruinak ki- és berakására.
Az üzlet fenntartási költsége a beépített energiatakarékossági rendszerek miatt a legoptimálisabbra csökkentett.
A 18 m2-es üzlet részletes bemutatása a tulajdonos részéről, a személyes érdeklődést követően, a vállalkozóval, vállalkozással kapcsolatos feltételek egyidejű tisztázásával történik meg.
A kiajánlott 1 Ft-os ár, csak jelképes bérleti díj. A bérbe vehető üzlethelyiség érdeklődői számára a tényleges bérleti díjat csak a személyes bemutatáskor van módunkban szíves tudomásukra adni, mivel nem kívánjuk ingatlanszakmai összehasonlító bérleti díjként azt nyilvánosságra hozni az üzlethelyiség bemutatása előtt.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Extrák:

Alacsony fenntartási költség
Hidegvízmérő
Jó közlekedés
Jó megközelítés
Klíma
Melegvízmérő
Modern szigetelés
Pince
Riasztó
Új nyílászárók

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

30/373-3373
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: Ü946821
IB azonosító: 2081301

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező