Ingatlan, eladó lakás, 105 m2, 16.000.000 Ft Kaposvár, Belváros Városrész

Ár:
16.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Lakás
Elhelyezkedés:
Belváros
Lakás típusa:
Téglalakás
Alapterület(m2):
105
Szobák száma:
3
Ingatlan állapot:
Felújított
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

Á R V Á L T O Z Á S  ! ! ! ! 

A KAPOSVÁRI OPENHOUSE INGATLANIRODA ELADÁSRA KÍNÁL EGY EGYEDI TERVEZÉSŰ TÁRSASHÁZI LAKÁS T KAPOSVÁR BELVÁROSBAN.

A TÁRSASHÁZI LAKÁS Kaposvár történelmi belvárosának egyik legrégibb, patinás utcájában található, mindössze pár perces sétára valamennyi fontos közintézménytől, tömegközlekedési centrumoktól, boltoktól, iskoláktól, óvodáktól és egészségügyi intézményektől.

A társasházi lakás teljesen önállóan megközelíthető, lakója még nem volt, jelenleg 95% készültségi foka van. A lakáshoz tartozik egy kizárólagos használatú 100 négyzetméteres kert, déli tájolással. A társasházi lakás korszerű gázkazánnal , padló és radiátoros fűtéssel, elektromos bojlerrel, hőszigetelő üvegezéssel, egyedi nyílászárókkal készült.

A földszint a pihenés, szabadidő eltöltésének, és a vendégek fogadásának a tere. A tetőtérben található a hálószoba, fürdővel, gardróbbal, WC-vel. Itt kapott helyet egy napfényes kisméretű dolgozó szoba is.

Az alagsori terem is fűtött, használható dolgozószobának, hobbi szobának, konditeremnek, de természetes megvilágítása, szellőzése és közműellátottsága úgy lett kialakítva, hogy lehet lakószoba vagy vendégszoba, esetleg játékszoba a gyermekek részére.

A zárt sorú beépítés és a helyi védelem alatt álló utcakép miatt az épületben gépkocsibeálló nem létesült, de a közelben vásárolható vagy bérelhető.

Minden kérdésére szívesen válaszolok az ingatlannal kapcsolatban, hívja bátran Katona László Jánost a +36707038462-es elérhetőségen! 

http://www.kaposvar.oh.hu

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-703-84-62
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 39590
IB azonosító: 6078287

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező