Ingatlan, eladó ház, 96 m2, 7.750.000 Ft Nagyatád kistérség, Beleg

Ár:
7.750.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Beleg
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
96
Telek terül.(m2):
2980
Szobák száma:
3
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés
Ingatlan állapot:
Felújított

 Leírás:

A kaposvári OPENHOUSE Ingatlaniroda ajánlata egy BELEGI családi ház. Kaposvár és Nagyatád között.A családi ház csendes kis utcában található.
A házba egy gyönyörű szőlőlugason át érhetünk. A dupla garázs és a sok melléképület igazi kincs.A férfiak álma a nagy szerszámos műhely, a háziasszonyok a nyári konyhában eltehetik a télire valót, mely a betakarítás után a nagy kamrában tárolható .Tovább érve a kutyakennelek, az istálló, fás kamrák is hozzá járulnak az igazi vidéki élet igényeihez.A ház fűtése cirkó gázos, valamit aki inkább fával fűtene annak a két cserépkályha kitűnő meleget ad.A márvány lapos közlekedőn át 3 külön bejáratú szoba van kialakítva.Az ingatlan folyamatosan karban tartott. Itt gyermeke az egykori uradalmi kastélyban  járhat óvodába. Ráadásul Gróf Festetics Sándor is ennek a községnek adományozta a mai templomot. Így ez a történelmi eseményekben gazdag híres település várja most leendő lakóit.Családias hangulata, szép terei parkjai igazán magával ragad. Most az ingatlan kaposvári 2szobás lakás cserével is megvásárolható
Amennyiben szereti a vidéki életet a zöldet, és a saját maga által megteremthető élelmeket, itt jó helyen jár. Elnyertet tetszését ajánlatom hívjon vagy írjon és hivatkozzon a 90877-es számra.
Horváthné DóraOPENHOUSEértékesítő:06-70-418-43-30- kedvezményes ügyvédi költség- ingyenes tanácsadás- partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái- értékbecslés- energetikai tanúsítvány elkészíttetése- hitelfelvételi és biztosításkötési lehetőségVárjuk szeretettel irodánkban hétvégén is.Nálunk Ön az első! 

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-418-4330
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 90887
IB azonosító: 9485569

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező