Gellért tér. Ismerjük, szeretjük. Nyissa meg itt vállal Budapest, XI. kerület, Belbuda XI. ker. Városrész

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

29.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Belbuda XI. ker.
Üzleti ingatlan típusa:
Vendéglátóhely
Alapterület(m2):
292
Telek terül.(m2):
0
Ingatlan állapot:
Felújított
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés

 Leírás:Rendkívüli vételi lehetőség Buda szívében, a Gellért térnél. Megvásárolhatóvá vált ez az összesen 292 m2 alapterületű ingatlan, melynek egy része teljes körűen felújított, a másik része pedig még arra vár, hogy Ön a kezébe vegye az irányítást.

A környék szerintem magáért beszél, mind a történelmi jellegében, mind a jelen idők szerinti varázslatos és szinte filmbeli jellegében. A tömegközlekedés minden formájában elérhető a busztól a hajóig. Természetesen a parkolási kényelem is adott, hisz a konkrét utcában, illetve számos környező utcában díjmenetesen parkolhat gépjárművével.

Az utcai bejárattal rendelkező épület két részre oszlik, melynek 168 m2-s területe 2012 őszén teljes felújításon esett át. Jelenleg egy tornateremként üzemel a helység, ahol számos mozogni vágyó ember vezetheti le a heti, nyüzsgő élet fáradalmait.
De nézzük csak, hogyan oszlik fel ez a 168 m2: kialakításra került egy hatalmas, 68 m2-s, tükrökkel felszerelt, sportpadlós tornaterem, egy takaros recepció, mely minikonyhával felszerelt, szolárium helység, masszázs helység egy tágas öltöző, négy zuhanyzófülkével felszerelt fürdő helység, egy külön toalett kézmosóval illetve egy raktár helység.

A második helység, mely ugyan festést, illetve kisebb javítási munkálatokat kapott a következőképpen jellemezném. Jól átlátható tágas terek, melyek főként a dongaboltozati elemeikkel teszik egyedivé az épületet. Felosztható kisebb nagyobb helységekre, jelenleg egy tágas teremrész, melyből egy kisebb helység nyílik, egy kényelemes közlekedő és szintén egy ebből nyíló helység alkotja a teret.
A fűtés és egyben szellőzés egy nagy teljesítményű ipari szellőző segítségével megoldott, mely nagyszerűen funkcionál, de ezek mellett lehetőség van az elektromos fűtésre is.
Extraként megemlítendő, hogy három fázisú áram (3x25A), szellőztető időkapcsoló, vízóra, riasztó kivonuló járőrszolgálattal IP kamera, internet (wifi), telefon van bevezetve.

Összességében a környék és az ingatlan adottsági egy páratlan lehetőséget nyújt annak, Aki elég határozott és tudja mit szeretne. Ugyanis itt csak a képzelet szabhat határokat, hogy miként lehetne használni ezt a hatalmas épületet. A környéken számos egyetem, iskola, gyógyszertár, vendéglátóipari egységek, Gellért szálló, gyógyfürdők várják az ide érkező vendégeket, vagy helybeli lakosokat. Érdemes elgondolkodni, ugyanis a lehetőség adott akár vendéglátó ipari tevékenységre klubnak, galériának, kávézónak, sport, kereskedelmi és számos egyéb tevékenységre.

Bármilyen kérdése felmerül, keressen bizalommal, mielőtt megtekintjük az ingatlant, tájékoztatom.
Amennyiben vásárláshoz szükséges ingatlant értékesítenie, kérem keressen és első lépésként kezdjük a meglévő ingatlan szakszerű, átgondolt és sikeres értékesítésével!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Extrák:

Jó közlekedés
Pince

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 (70) 674-6514
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 342714
IB azonosító: 9610700

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező