Azonnal költözhetsz Buda szívébe, a Gellért szálló me Budapest, XI. kerület, Belbuda XI. ker. Városrész

Ár:
170.000 Ft
Hirdetés típusa:
Kiadó, Lakás
Elhelyezkedés:
Belbuda XI. ker.
Lakás típusa:
Téglalakás
Alapterület(m2):
62
Szobák száma:
2
Ingatlan állapot:
Felújított
Fűtés típusa:
Gázfűtés

 Leírás:Szeretnél a régi Zwack Villában lakni? Akkor itt a lehetőség, mellyel élhetsz: kiadó Buda szívében, a Gellért szálló mellett egy 62 m2-s, esztétikusan felújított és azonnal költözhető lakás.

Személyes ottlétem alkalmával rájöttem, hogy a környék nem csak elragadó, szinte filmbeli sztár negyed, hanem számos előnyökkel rendelkezik, főként a tömegközlekedés szempontjából, amennyiben szükséged van rá...:) Le is írom gyors mi a választék. :)

M4 Metró: 2 perc séta és már utazhatsz is a korszerű tömegközlekedési járművel.
Villamos: 18, 19, 41, 47, 48, 49, 59.
Busz: 17, 86, 133, 233.
Éjszakai busz: 907, 973.
Hajó: D11, D12, D13.

Természetesen a gépjárműved parkolását is gondtalanul is megoldhatod a ház udvarában és a környéken is könnyedén tudsz parkolni.

A lakás paramétereit ugyan az alaprajzon jól láthatod, de fontosnak tarot leírni is: a kellemes udvaron keresztül egy közlekedőbe érünk, ahol három lakás bejárata található. A szóban forgó ingatlan az egyik.

A 62 m2-s lakótérben a következők szerepelnek: konyha, hatalmas és tágas nappali, hálószoba, ízléses és stílusos fürdőszoba, tárolás céljára alkalmas helység, akár spájzként is funkcionálhat illetve egy külön toalett.

A lakás felújítása során a hangrendszer falban való kábelezése a nappaliban és a hálószobában egyaránt megtörtént. Tehát szólhat a házi mozi. :) Persze csak a szomszédok zavarása nélkül.

A bérleti díj 170000 Ft/hónap, plusz közös költség, melyen díja 20300 ft, illetve a fogyasztás által mért rezsiköltség.
Szerződéskötés és 2 havi kaució illetve egy havi lakbér kifizetése után azonnal költözhetsz és élhetsz mint anno Zwackék a villában :)
Amennyiben vásárláshoz szükséges ingatlant értékesítenie, kérem keressen és első lépésként kezdjük a meglévő ingatlan szakszerű, átgondolt és sikeres értékesítésével!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Extrák:

Jó közlekedés
Új nyílászárók

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 (70) 674-6514
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 735341
IB azonosító: 9589291

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező