Ingatlan, eladó ház, 150 m2, 45.500.000 Ft Szombathely környéke, Balogunyom

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

45.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Balogunyom
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
150
Telek terül.(m2):
13702
Emeletek száma:
1
Szobák száma:
3
Félszobák száma:
0

 Leírás:

Csak a Duna House kínálatában!!!! Szombathelytől pár kilométerre, Balogunyomban vált eladóvá, ez a kellemes levegőjű patakparti, 1800-as években épült kúria jellegű ház, mely 2007-ben teljes felújításon és átalakításon esett át. Ide értve a vezetékek, a falak, a tető, a szigetelés, a terület rendezést is. A kúria egy közel 2 hektáros területen épült, melyen találunk istállót, ikergarázst, karámokat, pincét - mely veremként is jól funkcionál - , kemencesütőt - melyben akár kenyeret is süthet - , autóbeállót, üvegházat és még sorolhatnám. Mindez leírva sem egyszerű, ezért érdemes megnézni!
A ház jellege kúria, nagysága 150 négyzetméter, melyben két szoba, egy nappali, egy fürdő wc-vel, egy nagy konyha étkezővel, egy kazánház és egy fűthető istálló kapott helyet. A fűtése nagy teljesítményű fakazán, az istálló akár három állásos is lehetne, de a harmadik állás helyére egy mobil szauna van elhelyezve,
Az ingatlan telkének és házának fekvése nyugati irányú, körbevéve erdővel és gyümölcsfákkal és az említésre méltó tornác is nyugati fekvésű, mely a tulajdonos keze munkáját dicséri.
A házban be van vezetve a villany, a vizet egy ásott kútból nyeri, mely házi vízművön keresztül látja el a háztartást, így elmondható, hogy a ház fenntartása nagyon költséghatékony, ide értve a házi szennyvíztisztítót is.
A közel két hektáros terület sokféle állat tartására alkalmas, lovaknak istálló, karám, madaraknak madárház, nyulaknak ketrec, kutyának box, ami még hozzá tartozik az ingatlanhoz.
Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését és ilyen jellegű házat keres magának, akkor hívjon, vagy küldjön e-mail-t.
Ne feledje, vevőinknek szolgáltatásunk ingyenes!!!
Keressen bátran!

HZ346779

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Fűtés típusa:
Nincs fűtés
Ingatlan állapot:
Kiváló
Az építés ideje:
1800

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

30/919-70-49
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: HZ346779
IB azonosító: 9625848

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező