Csodálatos panoráma az esti séták alkalmával Siófok kistérség, Balatonvilágos

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

12.999.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Nyaraló
Elhelyezkedés:
Balatonvilágos
Alapterület(m2):
85
Telek terül.(m2):
347
Ingatlan állapot:
Felújításra szorul
Szobák száma:
3

 Leírás:

- 2 MILLIÓS ÁRCSÖKKENÉS! Most 12.999.000 Ft-ért az Öné lehet!

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!
AZ ESTI SÉTÁK ALKALMÁVAL CSODÁLATOS PANORÁMÁBAN AKAR GYÖNYÖRKÖDNI? EBBEN MEGTALÁLTA EZT!
A BALATONVILÁGOSI MAGAS PART 80 MÉTERRE A NYARALÓTÓL!

KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY!
Balatonvilágoson csendes, családias környezetben, téglaépítésű kétszintes ikerfél, 85 m2-es+zárt lépcsőház, 2 nappali+3 szobás, északkeleti fekvéssel, fedett terasszal, két erkéllyel, 16 m2-es garázzsal, 347 m2-es telken fekvő, retro hangulatú, felújításra megérett nyaraló eladó, 80 méterre a magas parttól és kb. 600 méterre a Club Aligától.
Az utcafronti kapun belépünk, akkor egy szép, zöldekkel tarkított udvarra érkezünk, ahol zárt udvari autó parkolására is lehetőség kínálkozik, jó néhány autó számára is akár, vagy a 16 m2-es garázst is használhatjuk parkolás céljára. A ház emeleti része klímával szerelt. Fűtése jelenleg nincs, de mivel kéménnyel rendelkezik, így akár télen-nyáron használható egy kandalló, kályha beállításával vagy az elektromos fűtés kialakítása után. Az hátsó udvari rész nagyságát tekintve, alkalmas lehet egy medence kialakítására is.
A ház statikailag és műszakilag jó állapotnak örvend, nem vizesedik, nem ázik, viszont a burkolatok, nyílászárók, szaniterek megérettek a felújításra.
Belépve, a nyaraló tágas és világos hatást kelt, mivel a nappalit nagyméretű ablakok szegélyezik. A nappaliból érhetjük el a fedett, front teraszt. A földszinti részen találunk még egy hálószobát, fürdőszobát, különálló mellékhelységet, konyhát illetve a nappaliból vezet az út az emeletre a zárt lépcsőházon keresztül.
Az emeleten szintén egy nagy, tágas és világos nappaliban találjuk magunkat, ahonnan elérünk mindent. Gondolok itt a két, erkélyekkel rendelkező hálószobákra és az emeleti fürdőszobára egyaránt. Meg kell említeni, hogy az emeleti rész teljes értékű, ami a belmagasságot illeti, mivel e felett található még a beépítetlen, sátortetős, palával fedett padlástér egy következő szint kialakításának lehetőségével, vagy ha a képzeletünket szabadjára engedjük, akkor egy teljes balatoni panorámás tetőterasz kialakítása is megoldható.
A nyaraló megközelítése az M7-es autópályáról nagyon gyors és egyszerű, étterem, posta, bevásárlási lehetőség, cukrászda, strand karnyújtásnyira van, illetve gyerekjátszóteret, teniszpályát, focipályát, óvodát találunk még az ingatlan közelében. Nem utolsó sorban a magas parti sétáló utca 80 méterre található az ingatlantól, amit a balatoni bicikli út is keresztez.
Vasút messze van, így nyugodtan át lehet aludni az éjszakát csendben.
Az utcakép kertvárosi jellegű, zöld övezeti, családi házak váltják egymást.
Az ingatlan tehermentes, tulajdon viszonyai rendezettek, készpénzzel és banki hitellel egyaránt megvásárolható.
A nyaralót azon Ügyfeleknek ajánlom, akik nyugodt, csendes környezetben kívánnak pihenni a családdal, és az esetleges esti sétákat egy gyönyörű balatoni panoráma látványával kívánják romantikussá tenni.
Nagysága miatt befektetési célra is kitűnő választás.
Ha a nyaraló felkeltette az érdeklődését kérem, forduljon hozzám bizalommal, megtekintéséhez előzetes időpont-egyeztetés szükséges.
Üdvözlettel:
Czompó Krisztián

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06-30-7960-557
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 4292349
IB azonosító: 9500170

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező