ÁRCSÖKKENÉS!Logisztikai központ és családi ház. Siófok kistérség, Balatonvilágos

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

24.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Balatonvilágos
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
119
Telek terül.(m2):
1307
Szobák száma:
4
Fűtés típusa:
Cirkó
Ingatlan állapot:
Újépítésű

 Leírás:

Balatonvilágoson, autópálya csomópontjától nem messze lévő ingatlan keresi új gazdáját. Az autópálya közelsége miatt vállalkozói tevékenységre is alkalmas!
Az épület nem régen lett átminősítve családi házzá. Több lehetőség is rejlik a házban: a lakószintet, -ha nem vállalkozásnak használják-, egy kis átalakítás után kényelmes otthonná lehet varázsolni. De mindenképp el kell gondolkodni egy esetleges vállalkozáson, kihasználva az adottságait. Jelenleg 4 szobával, -amit jelenleg irodának és üzletnek használnak-, teakonyhával, és fürdőszobával, ( melyben a WC is helyet kapott), rendelkezik. A tetőtér még nincs beépítve, de a kész terv alapján egy apartman kialakítására van lehetőség. A pince rész 3 helyiségből áll, kiválóan alkalmas akár lakás kialakítására is. Maga a terület 2 db helyrajzi számon található, így akár még egy hasonló nagyságú épületet is lehet rá építeni. Teljes összközműves az ingatlan. Megemlítendő, hogy a területet úgy alakították ki, hogy akár kamionok is zavartalanul közlekedhetnek, mindenféle manőverek nélkül!
AZ ÁRBAN A TERÜLETEN LÉVŐ RÖNKHÁZIKÓ ÁRA IS BENNE VAN!
HÍVJON, ALKUDJON MEG RÁ, ÉRDEMES!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.


REDUCED PRICE! Logistics center and detached house.

The property is looking for its new owner in Balatonvilágos, not far from the motorway junction. It is suitable for entrepreneurship, due to the proximity of the motorway!
The building recently has been qualified to a detached house. There are several possibilities lie in the house: the living level, -if it's not being used as a company-, after a little remodeling it can be conjure for a comfortable home. Certainly need to be thinking about a potential enterprise, taking advantage of the capabilities. There are 4 rooms, - which are currently used for office and business -, a small kitchen and bathroom with toilet. The attic has not been built up yet, but an apartment development is possible based on the final plan. The basement consists of three rooms, it is excellent to construct an apartment here. The area itself has 2 plot numbers, so even a similar size building can be built. The property has all the public utilities. It should be noted that the area has been designed that the camions can easily move, without making any maneuvers!

Description of the area
The property is located in the eastern part of BALATONVILÁGOS, close to the M7 motorway junction.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Az építés ideje:
2003
Parkolás:
Parkolás az udvaron
Kilátás:
Utcára néző, Kertre/parkra néző, Udvarra néző

Extrák:

Alacsony fenntartási költség
Autóbeálló
Étkező
Gáz
Jó közlekedés
Kert
Klíma
Műholdvevő
Nappali
Terasz
Zöldterület
Tetőtér beépíthető

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

70/773-7935
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 2156
IB azonosító: 8533883

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező