Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 240 m2, 75.000.000 Ft Siófok kistérség, Balatonszéplak

Ár:
75.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Balatonszéplak
Üzleti ingatlan típusa:
Üzlethelyiség
Alapterület(m2):
240
Telek terül.(m2):
611
Ingatlan állapot:
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

Siófokon Ezüstparton, forgalmas helyen, eladó egy 3 szintes elegánsan berendezett és felszerelt panzió épület, ahol tágas szobák és apartmanok fogadják a nyaralókat a siófoki City Cartel ajánlásával.

A második emelet kialakítása lehetővé teszi nagyobb társaságok, családok számára is a nyaralást. Mindkét szinten minden szobához külön fürdőszoba, illetve emeletenként egy felszerelt konyha található.
Az épületben a tágas hálószobák és apartmanok elegánsan berendezettek, a szállást és étkezési célokat szolgáló helyiségek minden szükséges eszközzel ellátottak, a panzióban a vendégek kényelmét szolgáló jó felszerelt fitness helyiség is helyet kapott.

A Balaton part közelsége kb. 150 m, az épület frekventált elhelyezkedése, nagyon jó lehetőség az idegenforgalomban vállalkozni szándékozók számára.
A panziónak kialakult vendégköre, segíteni tudja a leendő új tulajdonosokat egy sikeres vállalkozás indításához és eredményességéhez.

Az épület műszakilag kifogástalan állapotban van, a megegyezésen alapuló vételáron túl, semmilyen komolyabb költségekkel járó ráfordítást nem igényel.
A tulajdonosok vendéglátó és idegenforgalmi szakemberek, a panziót teljes berendezéssel és felszereléssel bocsájtják a vevők rendelkezésére.

Az épületet olyan vevőinknek ajánljuk, akik eldöntötték, hogy az idegenforgalom és vendéglátásnak ebben a szegmensében kívánnak vállalkozni.
Az épületen belül a működtető családnak, a földszinten önálló lakása is van, amely akár eredeti funkciójában maradhat, vagy a panzió kapacitásnövelésére is átalakítható.
Az épület nagy forgalmú utcafrontján kiskereskedelmi tevékenységgel működtettet üzlethelyiség kapott helyet.

További információkért írjon, vagy hívjon az alábbi elérhetőségeim egyikén!

Irodáink:
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza)
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 70 778-2097
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 17100535
IB azonosító: 6593931

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező