Ingatlan, kiadó üzleti ingatlan, 170 m2, 200.000 Ft Balatonföldvár kistérség, Balatonszemes

Ár:
200.000 Ft
Hirdetés típusa:
Kiadó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Balatonszemes
Üzleti ingatlan típusa:
Üzlethelyiség
Alapterület(m2):
170
Ingatlan állapot:
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés

 Leírás:

KIADÓ Balatonszemesen működő jó forgalmú üzlet, jelenleg élelmiszer és vegyes profillal a Boglár-Lelle Openhouse ingatlaniroda kínálatában!  Üzlet+raktár 180m2. Parkolási lehetőség az üzlet előtt és az udvarban. A helybélieken kívül, az átmenő forgalom is kiszolgálható.Jó forgalmú, télen nyáron működő üzlet, ragadja meg a lehetőséget és a biztos jövedelmet.Kiváló elhelyezkedés, szép környezet! Biztos jövő, szép Balaton-parti településen. Érdeklődni a 06 70 418 3401 telefonon, vagy e-mailben.Balatonszemes ma rendelkezik mindazon infrastrukturális fejlettséggel, amely ma egy üdülő-településtől elvárható. Vitorláskikötő, élményfürdő, 4 évszakos szálloda is várja az itt pihenni vágyókat. Hajókikötőből rendszeres hajójáratok az északi partra, Akaliba.Korszerű a kommunális (ivóvíz, gáz, szennyvízcsatorna, energia, úthálózat) infrastruktúrája.Érdelkődni: +36-70-418-3401További ajánlataink www.balatonboglar.oh.hu és a www.siofok.oh.hu weboldalakon.Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!
Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén előzetesen egyeztetett időpontban állunk rendelkezésére!
Nálunk Ön az első!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-418-3401
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 75626
IB azonosító: 9474787

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező