Ingatlan, eladó lakás, 54 m2, 35.800.000 Ft Balatonföldvár kistérség, Balatonszemes

Ár:
35.800.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Lakás
Elhelyezkedés:
Balatonszemes
Lakás típusa:
Téglalakás
Alapterület(m2):
54
Szobák száma:
1
Félszobák száma:
1
Ingatlan állapot:
Újszerű
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés

 Leírás:

Az apartmanházat a Balaton déli partjának egyik tradicionális településen, Balatonszemesen valósították meg. A megközelítőleg 3100 négyzetméteres telek a vízparton nyugodt környezetben található. A Balaton az ingatlan előtt elhelyezkedő – az Önkormányzat által szépen ápolt és karban tartott – kb. 40 méter széles szabadstrandon keresztül, illetve egy két sávnyi széles zsákutcából közelíthető meg.

Az 5 km-re lévő autópálya lehajtó rendkívül gyors megközelíthetőséget biztosít, ugyanakkor a település hangulata, valamint a ház műszaki színvonala és szolgáltatásai igazi kikapcsolódásra, nyugodt pihenésre nyújtanak lehetőséget.
Az apartmanháznál építészetileg a ma elérhető legkorszerűbb technológiákat alkalmazták. Az üdülők hűtését és fűtését, a használati melegvíz előállítását, valamint a medencefűtést geotermikus hőszivattyú segítségével biztosítják.
Az egyes apartmanok hőmérséklete akár otthonról, mobil telefon segítségével is beállítható, így megfelelően temperált környezet várja az ideérkezőt. A közös, zárt udvar, parkoló, medence, szauna karbantartásáról gondnok gondoskodik, a lakás tulajdonosának gyakorlatilag semmi más dolga nincs, mint hogy megérkezzen otthonába és élvezze a kényelmet békés, természetközeli környezetben, a legmodernebb technikával és stílussal megvalósított luxuslakásában.
A házban még 9 ingatlan megvásárolható, mindegyik lakás eltérő paraméterekkel rendelkezik, ebből adódóan eltérő eladási árak kerültek meghatározásra. Az Ön számára legmegfelelőbb kiválasztásában, mint kapcsolattartó, készséggel állok rendelkezésére.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06 20 273 3700
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 11766
IB azonosító: 5697053

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező