Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 74 m2, 15.490.000 Ft Balatonföldvár kistérség, Balatonszárszó

Ár:
15.490.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Balatonszárszó
Üzleti ingatlan típusa:
Vendéglátóhely
Alapterület(m2):
74
Ingatlan állapot:

 Leírás:

KIVÁLÓ B EFEKTETÉSI LEHETŐSÉG!   Most Ön is rendkívüli áron juthat Balaton parti ingatlanhoz, amely egész nyáron jól kiadható. SAJÁT ÜZLETHELYISÉGET, VENDÉGLÁTÓ EGYSÉGET SZERETNE, MELYHEZ 2 SZOBA IS TARTOZIK? Itt az egyedülálló lehetőség A BALATON PARTTÓL MINDÖSSZE 20 LÉPÉSRE. A vendégek versengeni fognak a szállásért.

CSODÁLATOS, NYUGODT KÖRNYEZETBEN kínálom eladásra ezt a kiváló adottságokkal rendelkező ingatlant Balatonszárszón.

Jelen pillanatban a tulajdoni lapon üzletként szereplő ingatlan, közvetlenül a Balaton parton található, BALATONSZÁRSZÓ EGYIK LEGFESTŐIBB RÉSZÉN.

A tetőtér beépítéses ház alsó szintjén egy jól felszerelt konyha található mosogatórészleggel. A bejárat előtt egy napfényes terasz kapott helyet.

A tetőtérben két különálló szoba és egy fürdőszoba+wc helyezkedik el, ahonnan pazar kilátás nyílik a Balatonra és az északi partra.

Váltsa valóra álmát! Remek befektetési lehetőség, hiszen jó áron Öné lehet ez a csodálatos eladó ingatlan. Jöjjön el és győződjön meg mindenről személyesen! VÁROM HÍVÁSÁT: 06/70/639-8624 TELEFONSZÁMON!

Látogasson el weboldalunkra WWW.SIOFOK.OH.HU , ahol számos ingatlanunk közül válogathat.

Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:

Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!
Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára! Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is. NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ.

 

 

 

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-639-86-24
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 81845
IB azonosító: 9293878

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező